سه‌شنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۵

برگزاری جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشکده‌ی تغذیه و علوم غذایی

سه‌شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ 2985 1 دقیقه
برگزاری جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشکده‌ی تغذیه و علوم غذایی

در مراسم جشنی که توسط بسیج دانشجویی و پشتیبانی دانشکده‌های بهداشت و تغذیه و علوم غذایی در روز دوشنبه مورخه‌ی 94/11/19 در آمفی تئاتر برگزار گردید، سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران گرامی داشته شد.

در این مراسم جشن که بمناسبت دهه‌ی فجر و با شرکت دانشجویان، کارکنان، اعضای هیئت علمی دانشکده‌های بهداشت و تغذیه و علوم غذایی برگزار شده و با تشویق‌های پرشور دانشجویان همراه بود علاوه بر سخنرانی سردار غفاری و مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا خیری، کلیپ‌هایی از خاطرات 37 سال مقاومت و ایستادگی ملت بزرگ ایران در مقابل دشمنان آزادی و آزادگی پخش شد.

همچنین آقای ولیزاده شعرهایی به زبان فارسی، ترکی آذری، کردی، انگلیسی در وصف صاحب العصر امام زمان (ع) قرائت نموده و برنامه‌ی طنز اجراء نمودند. در ادامه پس از برگزاری مسابقه‌ی زنده‌ی دانشجویی از فعالان بسیج دانشجویی با اهداء هدایایی تقدیر بعمل آمد.


شناسه مطلب 11441
User Icon دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نظرات دیگر کاربران