دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می کند:

رویداد استارت آپ ویکند سلامت تبریز ۱۴۰۱ به همت کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی

شنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ 170 1 دقیقه
رویداد استارت آپ ویکند سلامت تبریز ۱۴۰۱ به همت کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی

رویداد استارت آپ ویکند سلامت تبریز ۱۴۰۱ به همت کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی و با حمایت ویژه مرکز توسعه فناورهای راهبردی ریاست جمهوری از روز پنجشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ در مرکز رشد و نوآوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز به مدت سه روز برگزارمی شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری به نقل از کمیته تحقیقات دانشجویی استارتاپ ویکند سلامت از روز پنجشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ به همت کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی و با حمایت ویژه مرکز توسعه فناورهای راهبردی ریاست جمهوری در مرکز رشد و نوآوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می شود.

در مراسم افتتاحیه این رویداد، دکتر شقایق حق جوی ، ریاست محترم مرکز توسعه فناوریهای راهبردی ریاست جمهوری، دکتر نقی پور، ریاست محترم دانشگاه ، دکتر شهابی، معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه و جمعی از اعضای هیات علمی داور و منتور و سرمایه  گذاران حضور داشتند.

بنابراعلام سرپرست کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی، دکتر نیک نیاز، در این رویداد که با حضور پر شور دانشجویان و تیم های استارتاپی از سراسر کشور در مدت سه روز برگزار می شود، ایده های تیم ها مطرح و تحت راهنمایی اساتید منتور به مرحله ارائه به سرمایه گذاران می رسد و در نهایت در پایان رویداد ایده های برتر معرفی خواهند شد.

 

شناسه مطلب 25207
User Icon دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نظرات دیگر کاربران