ایجاد کافی شاپ در بیمارستان امام رضا (ع) به منظور سهولت در تامین مواد خوراکی بهداشتی

دوشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۳ 0 1 دقیقه
ایجاد کافی شاپ در بیمارستان امام رضا (ع)  به منظور سهولت در تامین مواد خوراکی بهداشتی

در راستای جلب رضایت ارباب رجوع و سهولت تامین آب میوه طبیعی و بستنی سالم کافی شاپ مرکز زیر نظر واحد بهداشت محیط راه اندازی شد.

 
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام رضا(ع)؛ رضا رحمانی گفت: سهولت در تامین ما یحتاج خوراکی از جمله ی خدمات رفاهی برای بیماران و مراجعین در بیمارستان امام رضا (ع) است که با هدف ارزش آفرینی مراجعین انجام می شود. ازجمله این خدمات ایجاد 3 مورد بوفه‌ ، در قسمت های ورودی بخش های بستری، ورودی اورژانس و ورودی مرکز شهید قاضی هست که دو مورد از این بوفه ها بصورت 24 ساعته خدمات می دهند .

مدیر خدمات پشتیبانی مرکز افزود: اخیرا نیز یک کافی شاپ به منظور تامین آب میوه طبیعی و بستنی بهداشتی به این خدمات اضافه شده که خوشبختانه با استقبال خوبی از طرف بیماران، مراجعین و همکاران روبرو شده است .

رحمانی در ادامه گفت: در بیمارستان امام رضا (ع) به منظور رعایت آسایش مراجعین گرامی و احترام به انتخاب بیماران و همراهان، امکانات رفاهی، مطابق با نیازشان در نظر گرفته می شود. از جمله تامین دارو و ملزومات پزشکی، البسه و مایحتاج خوراکی و پارکینگ خودرو بصورت شبانه روزی وخدمات دیگری که در دستور کار مسئولین مرکز برای سال جاری قرار دارد.
 
 
شناسه مطلب 28223
User Icon دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نظرات دیگر کاربران