EN
صفحه اصلی
سایت دانشگاه
اخبار
اخبار شهرستان
اخبار برگزیده
انتصابات
معرفی روابط عمومی
مدیر روابط عمومی
کارشناسان روابط عمومی
افتخارات
فیلم و صوت
گالری عکس
میز خدمت
فرم درخواست برگزاری اردوهای جهادی
فرم درخواست اکانت اینترنت
فرم درخواست پست الکترونیکی
سامانه نرم افزاری نقل و انتقال کارمندان
بیاینه توافق سطح خدمت
آزمون ضمن خدمت
ثبت نام متقضایان انجام طرح در استان آذربایجان شرقی
فرم credit approval دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سامانه درج و پیگیری انتقادات از واحد های دانشگاهی
سیستم مدیریت آموزش (سما)
نوبت دهی اینترنتی
فروشگاه برنامه های غیر حضوری مرکز آموزش مداوم
پایگاه نتایج پژوهش های سلامت کشور
سیستم مدیریت پژوهش (پژوهان)
دفترچه تلفن
بیانیه ها
خدمات الکترونیک
راهنماها
ارتباط با ما
انتصابات
خیرین سلامت
پاسخگویی به شکایات
تاریخ :
پنجشنبه 28 آذر 1398
کد
10009
لینک کوتاه
:
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:
حوزه تحقیقات و فناوری یکی از بهترین کانونهای فعالیت بی حاشیه است
این حوزه میتواند عینی حرف زدن را در دانشگاه نهادینه کند. هرکس در هر زمینه ای حرف و ادعایی دارد بایستی مبتنی بر مستندات و شواهد باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، مراسم اختتامیه و تجلیل از محققین و پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تاریخ 27 آذرماه 1398 ساعت 9 الی 13 در تالارشهید شایانمهر دانشکده پزشکی برگزار شد.
دکترمحمدحسین صومی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در هجدهمین جشنواره پژوهش، فناوری و کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ضمن تبریک روز و هفتهی پژوهش با بیان اینکه همهی ما به دانشگاه تعصب داریم، اظهار کرد: امروزه اعضای هیئت علمی نمیتوانند اذعان کنند؛ آنها را به زور در دانشگاه نگه داشتند، بلکه این افراد با عشق و تعصب در این دانشگاه حضور دارند، اگر افراد شریف نتوانند مکانی شریف برای خود بسازند، حضورشان نیز در این مکان هیچ معنا و مفهومی نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه حوزه تحقیقات و فناوری یکی از بهترین کانونهای فعالیت بی حاشیه است، گفت: معتقدم پژوهش باید عینی باشد و ما باید این روز را که چند نفر از همکاران به دلیل همت زیاد توانستند گوی سبقت را از ما بربایند، جشن بگیریم و معتقدم این پیشرفت باعث ارتقای سطح دانشگاه در حوزهی تحقیقات و فناوری خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز فراهم کردن تمامی زیر ساختها در حوزهی پژوهش را یکی از وظایف اصلی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دانست و گفت: البته ما کسریهای زیادی داریم، هزینهی انجام پژوهش در حوزههای مختلف نسبت به سال گذشته سه برابر شده است، با اعتبار کم نمیتوان انتظار داشت، امتیازات بالایی در این حوزه کسب کرد.
صومی بیان کرد: آنچه در چند سال گذشته در دانشگاه اتفاق افتاده، همواره در راستای پیشرفت و توسعه دانشگاه بوده است، راه اندازی زیر ساختهایی مانند رجیستری در ۱۱ بیماری از جمله این اقدامات بود.
وی با بیان اینکه وضعیت رشد دانشگاه علوم پزشکی تبریز نسبت به مابقی دانشگاهها مناسب است، گفت: آرزو داریم، روزی محصولات تولیدی در آزمایشگاههای کشور با نشان و عنوان دانشگاه علومپزشکی تبریز تولید شود. و ما وقتی در دانشگاهی دیر محصولات تولیدی با آرم و نشان دانشگاه علوم پزشکی را ببینیم به آن ببالیم و افتخار نماییم.
وی با اشاره به توسعه مرکز رشد و نوآوری در دانشگاه علوم پزشکی، گفت: مرکز نوآوری و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز یکی از بهترین مراکز فناوری است، معتقدم اساتید در این مراکز به دانشجویان در ارائه ایده کمک کرده و آنها را به محصول تبدیل کنند، ما آمادهی پرداخت وام کم بهره به افرادی که در زمینه شرکتهای دانش بنیان فعالیت میکنند، هستیم و هیچ نوع محدودیتی در این زمینه نداریم.
وی بیان کرد: باید تلاش کنیم از تمامی زیر ساخت ها در حوزهی پژوهش و فناوری استفاده کنیم، درصدد هستیم با اخذ وام کم بهره تجهیزات مورد نیاز مراکز را تامین کنیم.
وی با بیان اینکه حوزه تحقیقات و فناوری میتواند عینی حرف زدن را در دانشگاه نهادینه کند، هرکس در هر زمینه ای حرف و ادعایی دارد بایستی مبتنی بر مستندات و شواهد باشد.
دکتر صومی با بیان اینکه نمی توان ادعایی نمود که پایه و اساسی نداشته باشد. ادامه داد، دانشگاه در تمام ابعاد توسعه و پیشرفت داشته است و در حد توان در تمام حوزه ها کار انجام یافته است. ایشان از اقدامات انجام یافته در حوزه دانشجویی فرهنگی مجتمع فرهنگی رفاهی امید و خوابگاههای اجرا شده و درحال اجرا که باعث اسکان دانشجویان و رفاه آنان شده است به عنوان شاهد امر یاد نمود و گفت: اهمیت اقدامات انجام یافته در سالهای اخیر زمانی درک می گردد که می بینیم بخاطر مشکل پیش آمده بین پیمانکار خوابگاه خودگردان تمدن، دانشگاه و دانشجویان چقدر درگیر مشکل می گردند .
لازم به ذکر است در طول سالهای اخیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اقدام به ساخت و بهره برداری مجتمع فرهنگی، رفاهی و دانشجویی شامل آشپزخانه، سلف سیرویس و غذاخوری دانشجویی با ظرفیت 2000 نفر نموده و در حال ساخت و تکمیل خوابگاه دخترانه 2500 نفری در سایت دانشگاه است.
در این آیین ضمن تشریح فرایند ارتقاء رتبه دانشگاه علوم پزشکی تبریز به رتبه دو کشوری در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور در سال جاری ، کسب رتبه نخست دانشگاه علوم پزشکی تبریز درارزیابی عملکرد در جشنواره شهید رجایی در بین دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور خاطر نشان گردید و از تک تک همکارانی و اساتید گرانقدر که در نیل به این افتخارات نقش آفرینی نموده اند، تقدیر و تشکر شد.
برنامه مراسم اختتامیه هجدهمین جشنواره پژوهش، فناوری و کارآفرینی دانشگاه
منتخبین هجدهمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز آذرماه 1397
نوشته شده
در
پنجشنبه 28 آذر 1398
برچسب ها
پژوهشگران
تالار شایانمهر
هیجدهمین جشنواره پژوهشی