تاریخ : چهارشنبه 27 آذر 1398
کد 10011

برگزاری مراسم اختتاحیه چهارمین هفته فرهنگی دانشگاه

مراسم اختتاحیه چهارمین هفته فرهنگی کانونهای دانشجویی دانشگاه در تالار شهید شایانمهر دانشکده پزشکی برگزار و کانونهای برگزیده هفته فرهنگی معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط میلاد عاشقی، نفر اول حفظ قرآن کریم و پخش سرود ملی آغاز شد. اجرای این برنامه را محمدامین صفری، از مجریان توانمند دانشگاه، بر عهده داشت.
در ابتدای این مراسم، دکتر حسن امینی، دبیر چهارمین هفته فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اینکه استارت هفته فرهنگی دانشگاه از اردیبهشت سال جاری زده شد، گفت: هفته فرهنگی امسال دانشگاه نسبت به دوره های گذشته بسیار باشکوه تر و پرمخاطب تر برگزار گردید.
وی با بیان اینکه این رویداد بزرگ فرهنگی با پیش رویداد استارت آپ سلامت تبریز آغاز شد، ادامه داد: برگزاری هفته فرهنگی دانشگاه سبب پذیرش مسئولیت اجتماعی از سوی دانشجویان در آینده می شود.
دبیر چهارمین هفته فرهنگی دانشگاه، ایثار و از خودگذشتگی خدمات دهندگان علوم پزشکی به مردم را چون ایثار رزمنده ای دانست که در فاصله هزار کیلومتری از کشور جهاد می کند و افزود: پرستار و پزشکی که شبانه روزی در حال مراقبت از بیمار است، در حال ایثار و فداکاری است.
وی در بخش پایانی سخنانش از همکاری ۲۰۰ دانشجو در برگزاری هفته فرهنگی خبر داد و گفت: چهارمین هفته فرهنگی دانشگاه، حدود ۴۰۰۰ مخاطب دانشجو داشت و به نوعی می توان گفت که نیمی از دانشجویان دانشگاه در برنامه های هفته فرهنگی دانشگاه شرکت داشتند.

سخنران بعدی مراسم اختتامیه هفته فرهنگی دانشگاه، دکتر محمدحسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بود. وی در ابتدای سخنانش، روز دانشجو، روز پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه را به حاضران تبریک گفت.
وی با اشاره به اینکه برگزاری چنین مراسمی، در حقیقت افتخارآفرینی برای  دانشگاه است، ادامه داد: شایسته است به سبب برگزار چنین مراسمی از معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، مدیر امور فرهنگی دانشگاه و شورای مرکزی هفته فرهنگی دانشگاه تقدیر و تشکر کنم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اینکه دانشگاه نسل اول دانشگاه آموزشی، دانشگاه نسل دوم دانشگاه پژوهشی و دانشگاه نسل سوم دانشگاه فناور بر مبنای اقتصاد دانش بنیان است، افزود: دانشگاه نسل چهارم بر مبنای پذیرش مسئولیت اجتماعی تعریف شده است.
دکتر محمدحسین صومی با بیان اینکه دانشگاه های علوم پزشکی عملا با مسئولیت اجتماعی عجین هستند، گفت: دانشگاه های علوم پزشکی از یک سو به ارائه خدمات پزشکی به مردم مشغول هستند و از سوی دیگر به تربیت نیروهای ماهر برای ارائه خدمات پزشکی به مردم می پردازند.
وی با مسئول دانستن همگان در مقابل جامعه، اظهار داشت: در کنار هم بودن و سود رساندن به یکدیگر لذت بخش است و افزایش معنویت انسان را به دنبال دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اینکه برگزاری هفته فرهنگی دانشگاه زمینه ساز مسئولیت پذیری و ایجاد سلامت روان در میان دانشجویان است، ادامه داد: همه عوامل علوم پزشکی وظیفه دارند سلامت روان را برای همه افراد جامعه فراهم نمایند.

این مراسم با سخنرانی دکتر فریبا میرزایی، دبیر کمیته داوری هفته فرهنگی دانشگاه پیرامون ارائه گزارشی از نحوه انجام داوری ها در این دوره از هفته فرهنگی دانشگاه ادامه یافت.
وی فرهنگ را چون بذری دانست که در وجود انسان ها کاشته می شود و گفت: نتیجه پرورش چنین بذری در نهان آدمیان، شکل گرفتن انسان های پرورش یافته و متعالی است.
دبیر کمیته داوری هفته فرهنگی دانشگاه با اشاره به اینکه داوران، وابسته و عضو هیچ کانون دانشجویی دانشگاه نبودند، ادامه داد: 30 برنامه سالنی و 30 غرفه و کارگاه مورد ارزیابی قرار گرفتند و در هر برنامه دو داور حضور داشتند و سرانجام با جمع بندی اعضای کمیته داوری، منتخبان هفته فرهنگی دانشگاه مشخص شدند.
سخنران بعدی این مراسم، محمود فیضی، مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بود. وی دانشجویان و کانون های دانشجویی را میزبان واقعی مراسم معرفی کرد و گفت: نطفه اولیه برگزاری هفته فرهنگی دانشگاه در سال جاری از اردیبهشت ماه شکل گرفت و شورای هفت نفره هفته فرهنگی دانشگاه، جلسات متعددی را برگزار کرد.
مدیر امور فرهنگی دانشگاه با اشاره به اینکه در  هفته فرهنگی دانشگاه، شاهد همدلی بین دبیران کانون های دانشجویی بودیم، ادامه داد: دبیران کانون های فرهنگی با وجود اختلاف سلیقه، زیباترین صحنه های همکاری را به ظهور رساندند و انسجام میان آنها بسیار چشمگیر است.
محمود فیضی با بیان اینکه کانون های دانشجویی در هفته فرهنگی دانشگاه، سمفونی زیبایی را شکل دادند، افزود: همان گونه که در پوستر هفته فرهنگی دانشگاه، لوگوی کانون ها در کنار یکدیگر قرار داشت، در عمل نیز این کانون ها در کنار یکدیگر فعالیت کردند و هفته فرهنگی دانشگاه به نحو مطلوبی به سرانجام رسید.
پخش کلیپ از روند فعالیت های سالنی و غرفه ای کانون های دانشجویی در طول هفته فرهنگی دانشگاه و نیز کلیپ معرفی کانون های دانشجویی دانشگاه از بخش های دیگر این مراسم بود.

اجرای موسیقی ایرانی با قطعات ماندگار موسیقی ایرانی و متناسب با شرایط روز از دیگر بخش های مراسم بود که خوانندگی آن را شمال کریمی عهده دار بود و علی رضا ولی پور، کسری محمدپور و آیدین رضوی نوازندگی را بر عهده داشتند.
اجرای نمایش طنز توسط گروه تئاتر دانشجویی از دیگر بخش های جذاب مراسم اختتامیه فرهنگی دانشگاه بود و در این نمایش، یاشار کبیری، عرفان فتاحی، حامد مازندرانی و علی رضا حق کیش به ایفای نقش پرداختند.

از بخش های پرطرفدار مراسم، اجرای پارسا خائف در دو زبان فارسی و ترکی آذربایجانی با قطعات "ساری گلین" و "لب خندان تو" بود که با تشویق شدید حضار مواجه گردید.
در این مراسم کانون های برگزیده هفته فرهنگی دانشگاه معرفی شدند و با اهدای تندیس و لوح تقدیر از آنان قدردانی گردید.
نامزدهای دریافت تندیس زرین خلاق ترین کانون، کانون تنفس سبز و کانون گونش بودند که کانون گونش به عنوان برگزیده معرفی و از پریسا صمدی، دبیر این کانون تجلیل شد.
نامزدهای دریافت تندیس زرین فعال ترین کانون، کانون فیلم، کانون لوح و قلم و  کانون ماعون بودند که کانون ماعون به عنوان برگزیده معرفی  و از مهدیه پرکان، دبیر این کانون با اهدای تندیس و لوح تقدیر تجلیل شد.

نامزدهای دریافت تندیس زرین برترین کانون، کانون پیوند، کانون رادیو دانشجو، کانون لوح و قلم و کانون ماعون بودند که کانون پیوند به عنوان کانون برگزیده معرفی و از مرسل محمدنژاد تجلیل گردید.
نامزدهای دریافت تندیس زرین برترین غرفه، کانون پیوند، کانون تنفس سبز، کانون حورا و کانون فیلم بودند که مشترکا کانون های حورا و فیلم به عنوان برگزیده معرفی و از مریم علی نسب و رضا باکمال، دبیران این کانون ها تجلیل گردید.
نامزدهای دریافت تندیس زرین تعامل، کانون تئاتر، کانون لوح و قلم، کانون موسیقی هم آوا بودند که کانون لوح و قلم به عنوان برگزیده معرفی و از جواد زارع، دبیر این کانون تجلیل شد.
نامزدهای دریافت تندیس زرین پرمخاطب ترین برنامه، جشن یک سالگی کانون اسکناس، جشن لیلی مجنون کانون پیوند و کارگاه سخنوری کانون رادیو دانشجو بود که تندیس زرین این بخش به جشن لیلی و مجنون کانون پیوند تعلق گرفت و از مرسل محمدنژاد، دبیر این کانون تجلیل شد.
نامزدهای دریافت تندیس بالاترین رضایت از نگاه مخاطب، کارگاه فن بیان و سخنوری کانون رادیو دانشجو، جشن English fun کانون زبان و کارگاه کانون عکس بود که تندیس زرین این بخش به کارگاه فن بیان و سخنوری کانون رادیو دانشجو اختصاص یافت و از محمدامین صحابی، دبیر این کانون تجلیل شد.
نامزدهای دریافت تندیس زرین اقتصادی ترین کانون، کانون تنفس سبز، کانون لوح و قلم، کانون ماعون معرفی شدند و عنوان کانون برگزیده و تندیس زرین به کانون تنفس سبز رسید و از طلا منصور، دبیر این کانون تجلیل شد.
نامزدهای دریافت تندیس زرین تخصصی ترین غرفه، کانون حورا، کانون زبان و کانون فیلم بودند که با رای داوران، تندیس زرین این بخش به کانون زبان رسید و از رامین قاسمی، دبیر کانون زبان تجلیل به عمل آمد.
نامزدهای دریافت تندیس زرین طرح برتر، کانون تنفس سبز و کانون ماعون معرفی شدند و تندیس زرین این بخش به کانون ماعون اختصاص یافت و از مهدیه پرکان، دبیر این کانون تجلیل شد.
نامزدهای دریافت تندیس زرین طرح ایثار، کانون تئاتر، کانون لوح و قلم وکانون موسیقی هم آوا بودند که دو کانون تئاتر و موسیقی هم آوا مشترکا به عنوان برگزیده معرفی و از یاشار کبیری و شمال کریمی، دبیران این کانون ها با اهدای لوح تقدیر و تندیس زرین تجلیل به عمل آمد.
همچنین در مراسم اختتامیه چهارمین هفته فرهنگی دانشگاه از دکتر محمدحسین صومی، حجت الاسلام دکتر یوسف خیری، دکتر مهدی نظری و محمود فیضی با اهدای لوح تقدیر و تندیس زرین توسط دانشجویان شورای مرکزی هفته فرهنگی دانشگاه تقدیر گردید.
در این مراسم از زحمات دکتر حجت پورفتحی، دکتر پروین ذاکری میلانی، دکتر مجید اصلان آبادی، مهدی یاغچیان، سید اسلام حامد، جواد گلی، محمدرضا علمددی، امین محمدزاده، اکبر خالقی، یعقوب محمودزاده، ایوب اندبیلی به نمایندگی از ۲۵ نفر از عوامل رسانه ای پایگاه خبری مفدا تبریز، فهیمه عبدالله زاده، شهین عبدالله زاده، بهروز زینل زاده تبریزی، قادر پرشک، یوسف قربانی و سمیرا خیری تجلیل به عمل آمد.
در بخش دیگری از این مراسم  از مرتضی عبدی از کانون اسکناس، سمیه آقایی از کانون موعود، محمدحسین ملتجائی از کانون ایثار، مریم متین فر از کانون افق، فاطمه اماموردیان از کانون وحدت، سما آبائی از کانون شعر و ادب، میثم خاکی از کانون رسا، مریم یوسفیان از کانون یارادان، نگار حیدری از کانون کاف، رضا امامی از کانون اندیشه، حدیث جعفری از  کانون عکس و عرفان فتاحی از کانون اردوهای جهادی به عنوان دبیران مشارکت کننده در هفته فرهنگی دانشگاه قدردانی شد.




 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 27 آذر 1398