روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی از آغاز دوره اول آموزشی مدیریت بحران خبر داد.
مدیر گروه مدیریت و سیاستگذاری سلامت در تشریح روند برگزاری این دوره های آموزشی گفت: براساس فرخوان اعلام شده از سوی استانداری، پروپوزال برگزاری دوره ها مشتمل بر تعداد دوره ها و محتواهای آموزشی، چگونگی ارزیابی دوره ها تهیه و به واحد مربوطه ارسال گردید. در جلسه اعلام شده، در استانداری حضور یافته و از پروپوزال تدوین شده دفاع کردیم، از 9 پروپوزال ارسال شده از دانشگاه ها و مراکز مختلف استان، پروپوزال تدوین شده توسط گروه ما مورد پذیرش واقع شد.
پس از عقد قرارداد مابین استانداری و دانشگاه علوم پزشکی تبریز، طی 7 جلسه حضوری در استانداری و پس از 4 ماه تلاش برنامه برگزاری کارگاه ها برای 700 نفر از کارکنان واحدهای مختلف استان نهایی گردید. دوره های آموزشی شامل 4 ماژول با نام های مدیریت بحران و تغییر اقلیم، آینده پژوهی و مدیریت بحران، مدیریت بحران های آب و هوایی، مدیریت بحران مبتنی بر جوامع محلی می باشد. هر ماژول شامل 16 ساعت خواهد بود. در برگزاری این دوره های آموزشی دکتر جواد بابایی عضو هیئت علمی گروه مدیریت و سیاست گذاری سلامت به عنوان دبیر علمی و دکتر رضا عاقبتی به عنوان دبیر اجرایی می باشند.
دکتر دشمنگیر در پایان از همکاری رئیس دانشگاه و حمایت های بسیار سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، از همکاران محترم دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و به ویژه رییس محترم دانشکده و همچنین از همکاران گروه مدیریت و سیاست گذاری سپاسگذاری و اظهار امیدواری کرد که برگزاری این کارگاه ها با موفقیت انجام گیرد و منجر به ارتقای مدیریت بحران در استان گردد.
گفتنی است که در برگزاری این کارگاه ها مرکز تحقیقات حوادث ترافیکی و گروه سلامت در بلایا و فوریتها همکاری نزدیکی با گروه مدیریت و سیاستگذاری سلامت دارند.