جلسه اردوهای جهادی در محل سالن جلسات مدیریت امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مجتمع فرهنگی و رفاهی امید و با حضور معاون فرهنگی ودانشجوئی و معاون بهداشت برگزار گردید.
جلسه اردوهای جهادی در محل سالن جلسات مدیریت امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مجتمع فرهنگی و رفاهی امید و با حضور معاون فرهنگی ودانشجوئی و معاون بهداشت برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، این جلسه با قرائت حمد و سوره به روح شهید سپهبد سلیمانی و با حضور دکتر مهدی نظری، معاون دانشجوئی و فرهنگی، دکتر درستی، معاون بهداشت دانشگاه، محمود فیضی، مدیر امور فرهنگی دانشگاه ، نماینده انجمن های علمی دانشجویان، نماینده بسیج جامعه پزشکی، دبیر کانون هلال احمر ، نمایند دبیر کانون اردوهای جهادی وسایر اعضا آغاز شد.
در ابتدا اصغر هادی، نماینده انجمن های علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به ارائه طرح های این انجمن از جمله کمپین غربالگری چاقی و مشاوره تغذیه و... در مجتمع ها توسط دانشجویان پرداخت.
پس از آن دکتر درستی، معاون بهداشت دانشگاه ضمن تقدیر از طرح های پشنهادی و تاکید بر فعالیت مثبت دانشجویان در کمپین هایی همچون کمپین فشار خون خواستار تمرکز بیشتر بر نیازهای ضروری تر شد.
درستی در ادامه با بیان اینکه حیطه هایی همچون مشکلات اجتماعی وجود دارد که نیاز بیشتری به فعالیت در آنها احساس می شود، گفت این نیازها باید به صورت شفاف از طریق معاونت بهداشت اعلام گردد و سپس دانشجویان بر اساس علاقه و توانایی در این زمینه ها به سیستم کمک کنند و در رفع موانع یاریگر ما باشند.
دکتر نظری در این جلسه بر وجود پتانسیل بسیار در دانشجویان برای فعالیت های جهادی اشاره کرد و گفت: فعالیت های دانشجویان در این زمینه باید به گونه ای باشد که در راستای خط مشی های دانشگاه قدم بردارند و با این فعالیت ها باری از روی دوش دانشگاه در حیطه سلامت برداشته شود .
وی با اشاره به اینکه نیازسنجی های درست واختصاص این پتانسیل به سمت جایگاه درست آن مسئله ایست که باید به آن توجه شود، ادامه داد: به عنوان مثال در شرایطی آموزش بهداشت در یک منطقه، برون ده بیشتری از حضور یک فوق تخصص در آن مناطق دارد.
در ادامه این جلسه دبیر کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اینکه به تازگی به عنوان دبیر این کانون انتخاب شده است، گفت:برنامه هایی برای فعالیت در مناطق محروم شهر تبریز داریم که در سه حیطه آموزشی ،پزشکی ودندانپزشکی است.
کبری مولد در ادامه گفت: باتوجه به اینکه اقشار ساکن در این مناطق عموما دسترسی زیادی به خدمات سلامت ندارند، اجرای این طرح ها در این مناطق بسیار ارزشمند و مثمر ثمر خواهد بود. وی افزود: پیشگیری بسیاری موارد در مراحل اولیه همچون مشکلات دندانپزشکی باعث کاهش هزینه های کلان در آینده می گردد.
نماینده بسیج جامع پزشکی در این جلسه به فعالیت های انجام گرفته توسط نیروهای بسیجی در مناطق محروم از جمله ویزیت رایگان و آموزش اشاره کرد و گفت: نیروی انسانی جهت فعالیت های جهادی وجود دارد؛ اما عدم توان مالی درساکنان این مناطق باعث توقف چرخه خدمت رسانی به صورت ثمر بخش می شود ونیازمند کمک های مالی هستیم.
در پایان این جلسه، فیضی، مدیر امور فرهنگی دانشگاه ضمن اشاره به اهمیت و ارزشمند بودن این جلسات به سبب هماهنگی بین بخش های درگیر در این فعالیت ها وافزاش ثمر بخشی وعدم هدر رفت منابع انسانی و مالی، از حضور اعضا قدردانی کرد و جهت حضور مداوم در این جلسات دعوت کرد.