تاریخ : سه شنبه 24 دي 1398

کسب رتبه اول مراکز تحقیقاتی کشور توسط مرکز تحقیقات کاربردی دارویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

برای ششمین سال متوالی دانشگاه علوم پزشکی تبریز رتبه اول مراکز تحقیقاتی کشور کسب نمود
به گزارش روابط عومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مرکز تحقیقات علوم کاربردی دارویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بیست و پنجمین جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی ( سال 1398) ، رتبه اول در بین مراکز تحقیقات بیومدیکال دارای ردیف مستقل بودجه را احراز نمود.

لازم به ذکر است، مرکز تحقیقات علوم کاربردی دارویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای ششمین سال متوالی است که رتبه اول مراکز تحقیقاتی کشور را کسب می نماید.

• در سه شنبه 24 دي 1398
  • توسط فاطمه ذابح جمشیدی
  • تایید شده اقای ادهم
  • در 1398/10/24