تاریخ : دوشنبه 28 بهمن 1398

جلسه کمیته مورتالیتی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان : بررسی آکادمیک علل مرگ و میرها
جلسه کمیته مرگ ومیر مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، معاون درمان ،معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و رئیس دانشکده پزشکی تبریز،رئیس ،مدیر و معاون آموزشی مرکزآموزشی درمانی امام رضا (ع) روسا و مدیران گروه های مختلف پزشکی در مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از روابط عمومی مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع)تبریز،دکتر محمد حسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر لزوم بررسی های علمی و آکادمیک و ارتقای کیفیت خدمات درمانی و نیز بررسی جامع علت های مرگ و میر های ناشی از تروما و سایر موارد تاکید کرد.
همچنین دکتر مسعود فقیه دینوری رئیس مرکز بر لزوم برگزاری جلسات به صورت ماهانه و ارائه گزارش به دانشگاه تاکید کرده و آمادگی مرکز را در جهت دریافت هرگونه نظر و پیشنهاد در جهت بهبود کیفیت اعلام داشت.

• در دوشنبه 28 بهمن 1398
  • توسط صادق رنجبری
  • تایید شده فاطمه دایی
  • در 1398/11/29