تاریخ : شنبه 10 اسفند 1398

ارائه خدمت غیر حضوری

آمادگی حوزه معاونت آموزشی دانشگاه در ارائه خدمات غیر حضوری

در راستای خدمت راسانی غیر حضوری به مراجعین عزیز در  جهت کاهش مسافرت های درون شهری و برون شهری و برای کنترل و پیشگیری کرونا ویروس حوزه معاونت آموزشی دانشگاه  آمادگی دارد تا ضمن دریافت سئوالات و درخواست های شما بصورت الکترونیکی مراتب را در کوتاهترین زمان ممکن پیگیری و نتیجه را با توجه به راه ارتباطی که شما در فرم ارائه شده انتخاب می نمایئد به صورت غیر حضوری به اطلاع تان برساند.
این خدمات شامل سئوال شما از بخش های مختلف این حوزه - پیگیری نامه های شما- درخواست های شما . سایر امور اداری و آموزشی و در پاره ای از موارد پیگیری ثبت نمرات شما توسط اساتید دانشگاه می باشد.
لازم به توضیح است باطلاع برساند شما علاوه از تکمیل فرم درخواست در همین بخش می توانید مورد درخواست خود را از طریق آدرس ایمیل ذیل نیز به این واحد ارسال نمائید.
برای طرح سئوال یا درخواست از طریق تکمیل فرم اینجا کلیک نمائید

لطفا برای ارسال سئوال یا درخواست از طریق ایمیل لطفا  به این ادرس ایمیل ارسال نمائيد.
edu.vc@tbzmed.ac.ir
  • در شنبه 10 اسفند 1398