تاریخ : دوشنبه 12 اسفند 1398

بیماری کرونا

ارتباط تلفنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بخش خبری  ساعت 23 شبکه استانی سهند

گزارش آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان آذربایجان شرقی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ،  دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در راستای اطلاع رسانی به هموطنان عزیز از آخرین وضعیت بیماری  کرونا در استان آذربایجان شرقی ، طی ارتباط  تلفنی با بخش خبری ساعت 23 شبکه استانی سهند روز یازدهم اسفند ماه نود و هشت از مثبت اعلام  شدن قطعی 13 نفر مبتلا به بیماری کرونا  خبر داد.
دکتر صومی شمار مبتلایان کلی به کووید 19 دراستان آذربایجان شرقی را تاکنون  28 نفراعلام کرد  که نسبت به دیروز 13 نفر افزایش  داشته است .
وی بیان کرد: همه افراد مبتلا به ویروس کرونا در حال مداوا در بیمارستان‌ها هستند،که تا کنون سه نفر فوت شده و وضعیت دو نفر نیز نامناسب است، اما حال عمومی دیگر مبتلایان در استان خوب بوده و تحت مراقبت هستند.

• در دوشنبه 12 اسفند 1398
  • توسط آمنه سلیمی