تاریخ : چهارشنبه 6 فروردين 1399
کد 10572

جلسه وب کنفرانس

برگزاری جلسه وب کنفرانس کمیته فرماندهی مقابله با بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی تبریز

جلسه تعیین تکلیف بیماران کرونایی شناسایی شده در کلیه مراکز بهداشتی ودرمانی



به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، جلسه وب کنفرانس کمیته فرماندهی مقابله با بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز پنجم فروردین ماه نود و نه ، ساعت 12 در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار گردید.
دکترصومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جلسه وب کنفرانس ستاد فرماندهی بیماری کرونا که با حضور قائم مقام ریاست دانشگاه ، معاونین توسعه مدیریت ومنابع ، درمان ، بهداشت ، غذا ودارو ، آموزشی ، رئیس اداره پدافند غیر عامل ، مدیران ستادی دانشگاه وکلیه روسای شبکه های بهداشتی ودرمانی سراسر استان تشکیل شده بود هدف از برگزاری این جلسه را تعیین تکلیف بیماران کرونایی شناسایی شده در کلیه مراکز بهداشتی ودرمانی اعلام کرده وافزود: وقتی فردی با علائم مشکوک به کرونا شناسایی شد وهر یا کسی که در خانه علامت دار هست از نظر ما مثبت تلقی می شود مگر اینکه با آزمایش وسی تی اسکن و... خلافش ثابت شود و بیمار بعد از ویزیت وتشخیص پزشک اگر مثبت اعلام شد باید بلافاصله تعیین تکلیف شده وبیمار ایزولاسیون شده وافرادی که در ارتباط با این بیمار بوده اند باید قرنطینه شوند .
دکتر صومی در جلسه فوق به وضعیت غربالگری در سطح استان ، اشاره کرده وگفت بیماران بعد از ترخیص نباید به حال خود رها شوند بلکه پیگیرهای بعد از ترخیص بیماران باید به صورت جدی وروزانه تا بهبودی کامل انجام گیرد .
در ادامه جلسه روسای شبکه های بهداشت و درمان گزارش مبسوطی از خلاصه تعداد افراد غربالگری وبیماریابی شده ، آمارکلی  مبتلایان ، آمار تشخیص با کرونا مثبت ، ارجاع داده شده ، ترخیص شده ، مراقبت در منزل وفوتی ها از طریق وب کنفرانس ارائه کردند.
دکتر درستی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارش مبسوطی از نظارت بر عملکرد شبکه های بهداشت ودرمان و نحوه بارگزاری اطلاعات ، شناسایی بیمار ، تحویل وانتقال وایزولاسیون وقرنطینه بیماران ارائه کرده وراهکارهای لازم را به رابطین و روسای شبکه های بهداشت ودرمان دررابطه با نحوه گزارش موارد مثبت شناسایی شده در 24 ساعت گذشته با اجرای پروتکل های ارائه شده، با تاکید بر اجرای بموقع آنها گفت : آماده پاسخگویی به موانع  ومشکلات احتمالی پیش رو روسای شبکه های بهداشت ودرمان هستیم .
دکتر کارآموز قائم مقام معاونت بهداشت ، نیز در این جلسه با بیان دو امر مهم در رسیدگی به امور بیماران 1- رصد اطلاعات غربالگری به صورت روزانه وخصوصا مرحله پیگیری تا قطع انتقال این زنجیره بیماری و 2- پایش وراستی آزمایی اطلاعات هم از نظر کمی وکیفی واطمینان از صحت اطلاعات ادامه داد:بیش از 31 درصد پیگیریها انجام شده و بقیه نیز با جدیت در حال پیگیری می باشد.
دکتر مردی رئیس مرکز بهداشت شهرستان تبریز در این جلسه با بیان اینکه جهت حل مشکل هزینه های تماس برای غربالگری بیماران ، هماهنگی های لازم برای رایگان نمودن تلفنهای کلیه پایگاههای بسیج  واتصال آن به شماره سامانه 4030 با مرکز مخابرات بعمل آمد در ادامه وی گزارشی از کل غربالگری مرکز فوق ارائه نموده ودرصد غربالگری را 33/8 درصد اعلام کرد و ادامه داد ودرصد میانگین سنی فوت شدگان را در افراد میانسال 33درصد ودر افراد سالمند 66درصد اعلام کرد .
دکتر رجائی معاون درمان دانشگاه نیز در این جلسه در خصوص درخواست پزشک جایگزین از سوی مراکز بهداشتی ودرمانی گفت: کلیه پزشکان و رزیدنتهای وپرسنل بیمارستانی با تمام توان دراختیار بیمارستانهای تبریزمی باشد بنابراین نسبت به تعیین جانشین از طرف مراکز بهداشتی اقدامات لازم صورت گیرد.
دکتر محمد حسین صومی رئیس دانشگاه در آخر با جمع بندی موارد و صدور دستورات مقتضی تاکید کرد : هیچ بیمار کرونایی نباید در استان فوت کند و باید مراقبین سلامت با هوشیاری کامل در خدمت بیماران باشند .



 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 6 فروردين 1399