تاریخ : چهارشنبه 6 فروردين 1399
کد 10578

ستاد پشتیبانی مدافعین حرم استان آذربایجان شرقی از امروز در جهت پشتیبانی مدافعین سلامت استان فعالیت خود را شروع کرد.

دکتر صومی، در اولین جلسه ستاد حامیان سلامت استان ، بر ضرورت حمایت‌های معیشتی از صاحبان کسب‌ و کارهای متضرر از کرونا تاکید کرد

نماینده محترم ولی فقیه در استان آذر‌بایجان شرقی و امام جمعه محبوب تبریز کمک‌های خیرین به بخش بهداشت و درمان استان را ارزشمند دانست.
دکتر صومی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز  بر ضرورت حمایت‌های معیشتی از صاحبان کسب‌ و کارهای متضرر از کرونا تاکید کرد.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکتر محمد حسین صومی در دیدار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز که روز چهارشنبه مورخه 6 فروردین 1399 صورت گرفت اظهار کرد: بنابه درخواست ستاد حامیان مدافعین حرم، این ستاد در قالب ستاد حامیان سلامت، فعالیت می‌کند.

وی با بیان اینکه شرایط کنونی هزینه‌هایی را به نظام سلامت و مردم تحمیل کرده است، اضافه کرد: یکی از معضلات امروز و آینده، مشکلات پیش آمده برای افراد روز مزد و فاقد درآمد ثابت مانند کارگران است.

وی گفت: پیشنهادمان به علاقمندان به کمک در حوزه سلامت این است که کمک‌هایشان را به سایر قسمت‌ها و کسانی که مشکلات معیشتی دارند، سوق دهند .

صومی، بیان کرد: پس از هماهنگی‌های به عمل آمده توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز کمک‌ها گسترش یافته و تصمیم داریم تا کمک‌ها و اقدامات را محله محور کنیم.

وی از تشکیل ستاد محلی در برخی محلات تبریز مانند عباسی، قراملک و مارالان خبر داد و گفت: آذوقه‌هایی در این محلات در اختیار افراد بی بضاعت و دارای مشکلات معیشتی قرار داده می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بیان کرد: امیدواریم دوران کرونایی مزمن نباشد و به صورت حاد سپری شود و مردم بیش از این متضرر نشوند.

وی در بخش پایانی سخنانش خاطرنشان کرد: در صورت مزمن شدن شرایط، امیدواریم با تداوم این کمک‌های معیشتی بخشی از مشکلات مردم نیز حل شود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل‌هاشم  در نخستین جلسه ستاد اظهار داشت: ستاد پشتیبانی مدافعین حرم که امروز در جهت  پشتیبانی مدافعین سلامت استان فعالیت خود را شروع کرد، بار دیگر در جهت سلامت مردم قدم برداشته که کار بسیار ارزشمندی است و حمایت همگی را برای خدمات رسانی به مردم می‌طلبد.
 
امام جمعه تبریز با بیان اینکه باید کمک‌های ستاد به صورت محله محور باشد گفت: در این صورت است که هر محله افراد خود را می‌شناسد و می‌تواند با کمک بهزیستی و کمیته امداد به افراد گرفتار و بی بضاعت در این وضعیت بحرانی کمک کند.
 
نماینده ولی فقیه در استان آذر‌بایجان شرقی همچنین کمک‌های خیرین به بخش بهداشت و درمان استان را ارزشمند دانست و گفت: جادارد از زحمات عزیزانی در کفن و دفن فوتی‌های کرونایی زحمات زیادی کشیدند تشکر کنیم چرا که تبریز در این زمینه در کشور نمونه بود.
 
وی همچنین گفت: روحیه تعاون در مردم سراسر کشور، به ویژه مردم آذربایجان بسیار ستودنی و قابل تقدیر است.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم تاکید کرد: در این شرایط کشور که با ویروس کرونا مواجهه هستیم، باید با هم تلاش کرده و به کمک یکدیگر بشتابیم تا این بحران را نیز سپری کنیم.
 
وی ادامه داد: در مساله ویروس کرونا ، دانشگاه‌ها ، آموزش و پرورش، مساجد، حوزه‌های علمیه و نیز هیئت‌های عزاداری همراهی بسیار خوبی را انجام دادند و می‌توان گفت از شیوع کرونا در این محافل به حد کافی جلوگیری شد.

امام جمعه تبریز از تمامی کسانی که در حوزه بهداشت و درمان استان جان عزیز خود را به خطر می‌اندازند تا در جامعه سلامتی حاصل شود همچنین تلاش صدا و سیمای استان در منعکس کردن خدمات آنها تقدیر کرد


 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 6 فروردين 1399