تاریخ : پنجشنبه 21 آبان 1394
کد 1079

همایش روز جهانی رادیولوژی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد

همایش روز جهانی رادیولوژی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد
همایش روز جهانی رادیولوژی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد
همایش روز جهانی رادیولوژی به همت گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حضور مسئولان دانشگاه و نمایندگان مجلس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این همایش گفت: هماهنگی های اولیه برای ایجاد دو رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد رادیولوژی مرتبط با "ام آر آی" و "سیتی اسکن" در این دانشگاه انجام شده است.
دکتر محمد حسین صومی اظهار کرد: توسعه زیرساخت های لازم و توسعه فضای عمومی برای ارایه آموزش های لازم به دانشجویان مهمترین هدف دانشگاه علوم پزشکی است.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی را با ۱۹۶ میلیارد تومان کسری بودجه تحویل گرفته ام که در ابتدای سال ۹۳ علاوه بر جبران این کسری، 30 میلیارد تومان هم پول بیشتر در حساب دانشگاه بود.
وی با بیان اینکه وضعیت دستگاه های رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بسیار خراب و مستهلک است، عنوان کرد: متاسفانه در طول سال قبلی هیچ دستگاه جدیدی خریداری نشده بود که در کمترین زمان ممکن دستگاه ام آر آی خریداری و راه اندازی شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی درصدد افزایش تخت های بیمارستانی است و در بیمارستان یک هزار تخت خوابی که احداث می شود، بهتربن امکانات رادیولوژی پیش بینی شده است.
دکتر صومی، با بیان اینکه 350 میلیارد تومان از مجموع بیمه ها طلب داریم، اظهار کرد: پیگیر حق پرتوکاران و منتظر مساعدت سازمان مدیریت و برنامه ریزی در این خصوص هستیم.
مدیر گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این همایش گفت:  تمام هدفمان ارتقای سطح علمی دانشگاه علوم پزشکی در سطح جهانی است.
محمد حسین دقیقی افزود: برای ارتقای سطح علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، باید عملکرد دانشگاه های برتر دنیا را مطالعه کرد و با الگو برداری از آن، برنامه جامعی تدوین کرد.
وی با بیان اینکه وضعیت کنونی دانشگاه علوم پزشکی نسبت به گذشته بهتر شده است، اظهار کرد: ریاست دانشگاه پیگیر درخواست های ما است، بطوری که در سریع ترین زمان ممکن دستگاه ام آر آی مورد نیاز ما، تهیه و راه اندازی شد در حالی که در گذشته درخواست های ما اغلب بی جواب می ماند.
وی خاطرنشان کرد: عدم وجود سیستم نظارتی دقیق و فرهیخته بر عملکرد بخش رادیولوژی و مشکل استخدام اصلی تربن چالش های بخش رادیولوژی است.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 21 آبان 1394