تاریخ : پنجشنبه 18 ارديبهشت 1399
کد 10910

مجمع سلامت

جلسه مجمع سلامت و ستاد شهرستانی مقابله با کرونا درشهرستان بستان آباد برگزار شد.

با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز جلسه مجمع سلامت و ستاد شهرستانی مقابله با کرونا در شهرستان بستان آباد برگزار شد.


 
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، جلسه مجمع سلامت و ستاد شهرستانی مقابله با کرونا در شهرستان بستان آباد با حضور دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، دکتر موسوی فرماندار شهرستان بستان آباد، دکتر نورآبادی رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت استان، دکتر درستی رئیس مرکز بهداشت استان، دکتر فرمانی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بستان آباد، همکاران شبکه بهداشت، اعضای شورای اداری و شورای تامین، شهرداران و دهیاران ، خیرین سلامت واعضای مجمع سلامت شهرستان  ، روز چهارشنبه هفدهم اردیبهشت ماه نودو نه در سالن کنفرانس ساختمان بحران شهرستان بستان آباد برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر موسوی ، فرماندار شهرستان بستان آباد گزارشی از عملکرد شهرستان در مقابله با کرونا ارائه کرده وافزود : دستاوردهای شهرستان را باید مدیون همگرایی و همکاری بسیار صمیمی ارگانهای ذیربط در شهرستان و ارتباط خوب آنها با مردم دانست.
فرماندار بستان آباد همچنین با اشاره به اقدامات پیشگیرانه درسطح شهرستان در قبال مهار بیماری کرونا که از همان ابتدا با برنامه ریزی دقیق بخش ویژه بیماری کرونا در کمترین زمان آماده گردید و توانستیم در مقابله با شیوع این بیماری بخوبی عمل کنیم.
 دکتر موسوی در ادامه سخنانش خواستار تجهیز اورژانس تازه تاسیس بیمارستان استاد شهریار شده و گفت : با توجه به کمبود های موجود در این بیمارستان خواستار همیاری و کمک مسئولین استانی هستیم.
وی با تقدیر از تلاش های شبانه روزی پایگاه ها و مراکز درمانی روستاها ادامه داد: شهرستان بستان آباد در همان اوایل روزهای شیوع بیماری و با توجه به قرار گرفتن این شهرستان در مسیر اصلی راه های مواصلاتی با مرکز استان و همچنین وجود کارخانه فولاد کاوه اتباع چینی برنامه ریزی دقیق مسئولین در جهت فاصله گذاری اجتماعی و اطلاع رسانی به موقع توسط خبرنگاران و فعالین فضای مجازی ، نیروهای کمیته مردمی ، بسیجیان ، سپاه ، روحانیت ، ورزشکاران، نیروهای اطلاعاتی ،امام جمعه شهرستان و فعالیت سایر مسئولین ادارات موجب کنترل بیماری و وضعیت سفید در شهرستان شده است.
دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این جلسه با تشکر از اقدامات و تلاش های شبانه روزی فرماندار ، مجموعه اعضا شورای اداری شهرستان گفت: هدف از تشکیل جلسه تشکر و قدردانی از زحمات همه تلاشگران در حوزه سلامت بوده و در کنار مدیریت بحران نباید از سایر اقدامات حوزه سلامت نیز غفلت نمود.
 وی در ادامه سخنانش با اشاره به سایر فعالیتهای سیستم سلامت یادآور شد که سیستم سلامت در استان و شهرستان در کنار ارایه خدمات درمانی و بهداشتی برای کنترل کرونا ، سایر وظایف و خدمات خود را  برای سایر بیماریها از جمله بیماریهای مزمن ، حوادث و … را انجام میدهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، همچنین به لزوم تکمیل پروژه های عمرانی در حال اجرای شبکه بهداشت و درمان شهرستان اشاره نموده و گفت : وجود زیرساختهای مناسب بهداشتی درمانی ما را در مقابل بروز انواع بحرانهای سلامت بیمه میکند چرا که در این چند ماه نیز بخوبی دیدیم که وجود بیمارستانها و  مراکز بهداشتی درمانی مجهز توانست در کنترل بیماری کرونا در استان موثر باشد.
وی در ادامه با ارایه گزارش اپیدمیولوژیکی بیماری کرونای شهرستان بستان آباد به تحلیل چگونگی روند بیماری در این شهرستان پرداخت .
دکتر صومی در مورد تهیه و توزیع ماسک درشهرستان اظهارکرد: برای افزایش کیفیت و کمیت میزان تولید و توزیع ماسکها در شهرستان، باید ساختاری تدوین شود که زیر نظر فرمانداری وبر مدیریت این موضوع نظارت کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جلسه مجمع سلامت و ستاد شهرستانی مقابله با کرونا در شهرستان بستان آباد از افزایش تعداد کرونا مثبت های شهرستان بستان آباد در روزهای اخیر آنهم در میان جوانان  خبر داد و گفت؛ با این افزایش آمار، وضعیت این شهرستان از لحاظ بیماری کویید ۱۹ از وضعیت سفید به وضعیت زرد تغییر یافت.
در ادامه جلسه دکتر فرمانی رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بستان آباد در گزارشی به ارائه عملکرد شبکه بهداشت و درمان در توسعه زیرساختهای سلامت شهرستان در طول شش سال گذشته پرداخت .
رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بستان آباد در این گزارش ضمن تشکرو قدردانی از عملکرد خیرین سلامت و سازمان های مردم نهاد در تهیه و توزیع اقلام بهداشتی جهت پیشیگری از کرونا توسط خیرین شهرستان از راه اندازی پویش های مردمی برای افزایش آگاهی مردمی شهرستان در مقابله با بیماری کرونا خبر داد.
در پایان جلسه مجمع سلامت و ستاد مقابله با کرونای شهرستان بستان آباد ، بیانه مجمع سلامت شهرستان در سال 1399 توسط دکتر فرمانی قرائت و توسط اعضای حاضر در جلسه مورد تصویب قرار گرفت.
گفتنی است : دکتر صومی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این سفرکاری از پروژه های عمرانی،  اورژانس بیمارستان و مرکز 16 ساعته این شهرستان بازدید بعمل آوردند .
 
 
 




 
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 18 ارديبهشت 1399