تاریخ : پنجشنبه 25 ارديبهشت 1399
کد 10939

جلسه مجمع سلامت و ستاد مقابله با کرونای شهرستان میانه

برگزلری ۱۴ جلسه با ۲۱۴ مصوبه
جلسه مجمع سلامت و ستاد مقابله با کرونای شهرستان میانه برگزار شد. 
با حضور دکتر صومی ریاست دانشگاه، دکتر مشایخی فرماندار شهرستان میانه، دکتر نورآبادی رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت استان، دکتر کارآموز قاًئم مقام رئیس مرکز بهداشت استان، دکتر سیمین فر رئیس شبکه بهداشت و درمان میانه، همکاران شبکه بهداشت، اعضای شورای اداری  و شورای تامین،شهرداران و دهیاران ، خیرین سلامت  اعضای مجمع سلامت شهرستان  ، برگزار گردید. 
این جلسه از ساعت ۱۶ الی ۱۸ روز سه شنبه مورخه ۲۳ اردیبهشت در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان میانه برگزار شد. 
در ابتدای جلسه دکتر مشایخی در گزارشی به ارائه عملکرد شهرستان در مقابله با کرونا پرداخت و دستاوردهای شهرستان را مدیون همگرایی و همکاری بسیار صمیمی ارگانهای ذیربط در شهرستان و ارتباط خوب آنها با مردم دانست. 
وی همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده در شهرستان برای مقابله با  شیوع کرونا از برگزاری 14 جلسه با 214 مصوبه توسط ستاد مقابله با کرونا گفت: از زمان اعلام شیوع کرونا با هماهنگی دستگاههای عضو ستاد مبارزه با کرونا به  محوریت شبکه بهداشت و درمان اقدامات بسیاری انجام شده ودر این رابطه بیماری بصورت کامل مدیریت شده و به مرحله کنترل وارد شده ایم.

🔹محمدرضا مشایخی در سومین جلسه مجمع سلامت شهرستان و ستاد شهرستانی مقابله با کرونا با حضور دکتر صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و معاونین این دانشگاه به اختصاص بیمارستان برکت امام (ره) برای بیماران کرونایی با تمامی امکانات و تجهیزات لازم و اقدام خیرین شهرستان در خرید دستگاه اکسیژن ساز مرکزی برای این بیمارستان از تمامی خیرین میانه ای در داخل و خارج از شهرستان، بازاریان، کسبه و اصناف و در راس آنها مدافعین سلامت شهرستان که در مدیریت، پیشگیری از شیوع بیماری  و در نهایت درمان بیماران تلاش کردند تقدیر و تشکر نمود و اظهار کرد: با توجه به مراودات بالای شهرستان میانه و تردد قطارهای مسافری و قطارهای گذری دغدغه شیوع بیماری با احتمال بالا متصور بود که خوشبختانه با رعایت مردم، اجرای پروتکل های بهداشتی ، کمک و یاری دستگاههای مختلف، اعضای ستاد مقابله ، امام جمعه محترم ، اعضای شورای تامین، شورای اداری ودادستان میانه ، نیروهای نظامی وانتظامی، خیرین و مدافعان سلامت توانستیم در مدیریت مطلوب بیماری در شهرستان موفق عمل کنیم.

🔹وی با اشاره به اجرای فاصله گذاری های اجتماعی و هوشمند در شهرستان از غربالگری مردم در 5 نقطه و افزایش آن به 9 مورد در 12 و 13 فروردین و همچنین کنترل ورود و خروج خودروها خبر داده گفت: بیش از 19 هزار خودرو با پلاک غیرشهرستانی به مرجع خود بازگشت داده شدند.
مشایخی در ادامه اجرای رزمایش بیولوژیکی توسط تیپ سپاه امام زمان(عج) با همکاری سپاه ناحیه میانه، ضدعفونی سطوح مختلف شهر از سوی گروههای مردمی، خیرین و شهرداری ها، تولید مواد ضدعفونی، الکل، دستکش و ماسک توسط برخی تولیدکنندگان،هیئت امنای بازار و گروههای مردمی را از اقدامات شهرستان خواند و گفت: در حوزه دستکش یکبار مصرف و ماسک اقدام به توزیع آن به سایر شهرستانها نموده ایم. 
 دکتر صومی در ادامه صحبتها با اشاره به سایر فعالیتهای سیستم سلامت متذکر شد که سیستم سلامت در استان و شهرستان در کنار ارایه خدمات درمانی و بهداشتی برای کنترل کرونا ، سایر وظایف و خدمات خود را  برای سایر بیماریها از جمله بیماریهای مزمن ، حوادث و … را انجام میدهد. 
دکتر صومی همچنین به لزوم تکمیل پروژه های عمرانی در حال اجرای شبکه بهداشت و درمان شهرستان اشاره نمود و گفت ، وجود زیرساختهای مناسب بهداشتی درمانی ما را در مقابل بروز انواع بحرانهای سلامت بیمه میکند چرا که در این چند ماه نیز بخوبی دیدیم که وجود بیمارستانها و  مراکز بهداشتی درمانی مجهز توانست در کنترل کرونا در استان موثر باشد. 
دکتر صومی در ادامه با ارایه گزارش اپیدمیولوژیکی بیماری کرونای شهرستان میانه به تحلیل چگونگی روند بیماری در این شهرستان پرداخت . 
دکتر صومی در مورد تهیه و توزیع ماسک  در شهرستان گفت: برای افزایش کیفیت و کمیت میزان تولید و  توزیع ماسکها  در شهرستان، باید ساختاری تدوین شود که زیر نظر فرمانداری بر مدیریت این موضوع نظارت کند.
دکتر صومی در ادامه گفت تمامی سناریوهای اجرا شده در رابطه با کرونا را برای شیوع تدریجی بیماری عنوان نمود و اظهار امیدواری کرد که مردم، بازاریان، اصناف و دیگر اقشار با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری های اجتماعی یاریگر شهرستان در کنترل، مدیریت و مهار این بیماری باشند.
رئیس دانشگاه  به راه اندازی نقاهتگاه بیماران  کرونایی ترخیصی از بیمارستان در راستای تکمیل دوره درمان با تمامی امکانات و تجهیزات و پزشکان متخصص اشاره کرده و گفت: این نقاهتگاه به نوعی سبب کاهش شیوع قطع زنجیره بیماری است.
در ادامه جلسه دکتر سیمین فر رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان میانه در گزارشی به ارائه عملکرد شبکه بهداشت و درمان در توسعه زیرساختهای سلامت شهرستان در طول شش سال گذشته پرداخت . 
وی در این گزارش ضمن تشکر  و قدردانی از عملکرد خیرین سلامت و سازمانهای مردم نهاد در تهیه و توزیع اقلام بهداشتی پیشیگری از کرونا همچنین تهیه دستگاه اکسیژن ساز برای  بیمارستان  برکت امام  توسط خیرین محترم شهرستان از راه اندازی پویش های مردمی برای افزایش آگاهی مردمی شهرستان در مقابله با کرونا خبر داد.  
محمودیان دادستان شهرستان میانه نیز در این جلسه ضمن تشکر از کادر درمانی گفت در تمام کشور کادر درمانی در ایام کرونایی سنگ تمام گذاشتند و جا دارد ا این عزیزان تشکر کنیم. محمودیان در این جلسه از مشکلات درمانی میانه همچون دفع فاضلاب، عدم پزشک مقیم بیمارستان برکت، کمبود کادر درمانی پرستار و پزشک اشاره نمود . 
در پایان مجمع بیانه مجمع سلامت شهرستان در سال 1399 توسط دبیر جلسه قرائت و توسط اعضای حاضر در جلسه مورد تصویب قرار گرفت.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 25 ارديبهشت 1399