حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، در بخش خبری ساعت 23 شبکه استانی سهند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در راستای اطلاع رسانی به هموطنان عزیز از آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان آذربایجان شرقی ، با حضور در بخش خبری ساعت 23 شبکه استانی سهند روز پنج شنبه ، هشتم خرداد ماه نودو نه با بیان اینکه کرونا همچنان در استان ما وجود دارد و تمام نشده است، اضافه کرد: از مردم و اصناف و صاحبان مشاغل خواهش میکنیم، ضمن رعایت توصیههای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، ما را تنها نگذارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: هر فردی مسئول حفظ پروتکلهای بهداشتی در اداره، بخش و واحد خودش بوده و کارشناسان بهداشت محیط نیز بر این امر نظارت دارند.
وی خاطرنشان کرد: همچنان معتقد هستم که بهترین راه پیشگیری از کرونا استفاده از ماسک و بستن راههای هوایی در جاهای پر خطر و شلوغ و پرتردد است.
دکتر صومی با تاکید بر ضرورت حفظ فاصله و رعایت اصول بهداشتی در دورهمیها و دیدارهای خانوادگی افزود: دورهمیها و دیدارهای خانوادگی باید به حداقل برسد و افراد مشکوک یا علامتدار خودشان باید رعایت کرده و هر فردی که احساس میکند حتی اگر کمترین علامت را دارد، در دورهمیها ودیدارهای خانوادگی حاضر نشود.
وی در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت شیوع کرونا در آذربایجان شرقی گفت: هم اکنون ۷۷ نفر در استان زیر دستگاه تهویه مکانیکی هستند.
دکتر صومی در ادامه به کاهش تعداد فوتیها و بستریها در بیمارستانهای استان اشاره کرده و اظهار کرد: قبلا تعداد بستریها روزانه ۱۵۰ الی ۱۸۰ نفر بود که امروز تعداد مجموع بستریها در استان ۸۰ نفر بوده و تعداد فوتیها نیز کاهش چشمگیری داشته و در روز به طور متوسط سه فوتی داریم .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت : از ابتدای شیوع کرونا دراستان آذربایجان شرقی، تعداد کل مبتلایان در این استان ۸۸۲۰ نفر و تعداد فوتیها در استان 467 نفر اعلام شده است.
وی خاطرنشان کرد: امروز، مثبت شدن نتیجه تست ۱۸ نفر از موارد مشکوک به کووید ۱۹ نشان میدهد که از هر ۱۰۰ نفر ۱۸ نفر آلوده هستند.
دکتر صومی در ادامه سخنانش تاکید کرد: هم اکنون نیازمند اهدای خون در تمامی گروههای خونی برای بیمارستانها وبیماران و به ویژه از طرف بهبود یافتگان کرونا هستیم واهدای خون در استان به اندازه یک سوم نیاز ما بوده و از هم استانیها خواهش میکنیم ما را در این زمینه یاری کنند.
وی افزود: کسانی که در اسفند یا فروردین ماه به کرونا مبتلا شده و هم اکنون بهبود یافتهاند، میتوانند با اهدای خون خود و ما با تهیه آنتی بادی از خون آنان ، دیگر مبتلایان به کرونا را در بهبودی سریع کمک کنیم.