تاریخ : دوشنبه 12 خرداد 1399
کد 11014

بیماری کرونا

گزارش آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان 99/3/11

ارتباط تلفنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بخش خبری ساعت 23 شبکه استانی سهند


 
 
به گزارش  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در راستای اطلاع رسانی به هموطنان عزیز از آخرین وضعیت بیماری  کرونا در استان آذربایجان شرقی ، طی ارتباط تلفنی با بخش خبری ساعت 23 شبکه استانی سهند، روز یکشنبه  ، یازدهم خرداد ماه نودو نه در خصوص اظهارات سخنگوی وزارت بهداشت درباره وضعیت بیماری کرونا در استان آذربایجان شرقی گفت : قضاوت دکتر جهانپور بر اساس گزارش نمونه‌های مثبت ارسالی ما به تهران است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اضافه کرد: در هفته گذشته حدود ۱۰۰۰ مورد و در طول دو هفته گذشته ۲۰۰۰ مورد جدید کرونا در استان شناسایی شده است وهر روز حدود ۱۶۰ مورد جدید مثبت شناسایی می‌شود.
دکتر صومی با بیان این که سفید بودن یک منطقه به تعداد فوتی و بستری‌ها بستگی دارد، اظهار کرد: با وجود اینکه هر روز ۸۰ الی ۱۰۰ نفر بستری در بخش‌هایمان داریم، اما تعداد فوتی‌ها و بستری‌ها نسبت به چهار هفته گذشته کم‌تر شده است وهم اکنون ۴۵۸ نفر در بخش‌های بیمارستان‌های استان بستری هستند، در حالی که تعداد بستری‌های یک ماه قبل ۸۰۰ نفر بود.
وی خاطرنشان کرد: وضعیت استان از نظر فوتی و بستری رو به بهبودی بوده و حتی مناطق کم خطر و سفید نیز در استان بیشتر است.
دکتر صومی ادامه داد : هر فرد مثبت می‌تواند یک الی سه نفر را آلوده کند، از این رو امکان افزایش آمار وجود دارد.
وی تاکید کرد: اصلا کرونا را سهل نگیریم، هم اکنون حدود ۳۰۰۰ نفراز همکاران دانشگاه علوم پزشکی تبریز به مبتلایان به کرونا خدمات ارایه می‌دهند، تحمل لباس‌های کادر درمان به مدت ۲۴ ساعت یا کم‌تر در آب وهوای گرم واقعا سخت و طاقت فرسا است.
دکتر صومی گفت: حدود ۱۰ هزار نفر در زمینه شناسایی مبتلایان به کرونا در استان فعالیت دارند و  ۵۰۰ الی ۶۰۰ هزار  تومان برای هر آزمایش هزینه می‌شود و تا کنون بیش از ۲۰ میلیارد تومان فقط برای آزمایشات هزینه صرف شده است.
وی با بیان اینکه وضعیت آذربایجان شرقی از نظر مدیریت بیماری کرونا خوب است، اظهار کرد: شناسایی روزانه متوسط ۱۶۰ نفر مورد جدید نشان می‌دهد که هر روز امکان انتقال بیماری وجود دارد و مردم نکات بهداشتی را رعایت کنند.
دکتر صومی در بخش پایانی سخنانش اظهار کرد : بر اساس اطلاعات به دست آمده از فناوری اطلاعات، روزانه حدود ۴۰ هزار مهمان وارد آذربایجان شرقی می‌شوند و این نشان می‌دهد که امکان افزایش انتقال ویروس طی ماه جاری و آتی در استان وجود دارد.
 

 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 12 خرداد 1399