تاریخ : سه شنبه 3 تير 1399
کد 11081

معاونت غذا ودارو

بازدید فرماندار ، بخشدار تبریز و مدیران شهرستان مراغه از محصولات پنیر لیقوان

فرماندار تبریز: پنیر لیقوان با برگزاری جشنواره به ثبت ملی می رسد.



به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ، فرماندار تبریز با هیاتی از شهرستان مراغه و با همراهی مدیران و روسای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز  از گارگاههای تولید  پنیر سنتی لیقوان بازدید کردند .
 گفتنی است : هدف ابازدید از این گارگاههای تولیدی ، آشنایی بیشتر با فرایند تولید  پنیر گوسفندی و بررسی نحوه صدور مجوزهای بهداشتی برای توسعه این محصول در شهرستان مراغه می باشد.
دکتر مهدوی  فرماندار تبریز ضمن قدردانی از زحمات اهالی روستای لیقوان ادر راستای  تولید پنیر با کیفیت افزود :  پنیر سنتی این منطقه به دلیل فراوری در دامنه کوه و نزدیکی به طبیعت، طعم خاص و منحصربفردی داشته و جزو بهترین پنیرهای ایران محسوب می شود و در کشورهای اروپایی نیز شناخته شده است.
وی ادامه داد : به زودی جشنواره ای برای معرفی پنیر سنتی لیقوان برگزار شده وطی آن  پنیر لیقوان به ثبت ملی خواهد رسید 
دکتر رمضانی مدیر غذا و آشامیدنی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به  فرایند تولید پنیر سنتی و فرایندهای  مربوط به بهداشتی سازی محیط تولید و  صدور مجوزهای بهداشتی  افزود:  پنیر لیقوان با اخذ مجوزهای بهداشتی و رعایت پروتکل های بهداشتی گامی موثر در ثبت ملی این تولید برداشته و امیدواریم پنیرهای سنتی استان به تبع پنیر سنتی روستای لیقوان از جمله در مراغه اقدامات لازم را برای اخذ مجوزهای بهداشتی انجام دهند.
وی افزود : در حال حاضر بیش از صد واحد تولیدی پنیر گوسفنی با اخذ مجوز در استان فعالیت میکنند که نظارت و کنترل های بهداشتی و نمونه برداری از آنها توسط کارشناسان این معاونت انجام می گیرد.
در این بازدید یک روزه از سردخانه بزرگ نگهداری پنیرهای سنتی و دو واحد تولیدی پنیر سنتی در روستای لیقوان نیز بازدید بعمل آمد.










 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 3 تير 1399