به گزارش روابط عمومی دانشگاه "دکترمحمد حسین صومی" در گفتوگوبا خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران منطقه آذربایجانشرقی، مهمترین مشخصه پروفسور "برزگر جلالی" را سخت کوشی در مطالعه دانست و گفت: پروفسور برزگر جلالی به طور کامل به جایگاه استادی دانشگاه واقف است و تمام داشتههای خود را به نحو احسن به دانشجویان انتقال می دهد.
وی با اشاره به سه نسل از دانشگا های کشور در 30 سال اخیر، افزود: نسل اول دانشگاه ها آموزش محور بود و در آن دورانی که استاد تحصیلات خود را به اتمام رسانده و وارد هیات علمی دانشکده داروسازی تبریز شده بود، دانشگاه های نسل سوم پژوهش محور در حال شکل گیری بودند که وی این موضوع را به خوبی درک کرد که فضای علمی کشور باید به سوی پژوهش برود.
وی ادامه داد: از این رو پروفسور برزگر جلالی به عنوان فردی که در دانشگاه آموزش محور پرورش یافته بود، از همان ابتدا تحقیقات و فعالیت های پژوهشی خود را شروع کرد.
صومی با بیان اینکه در حال حاضر با نسل سوم دانشگاهها با عنوان فناورمحور و تولید ثروت از محل فناوری های دانشگاه مواجه هستیم، تاکید کرد: دانشجویان و دانش آموختگان این استاد بزرگ امروز هم در حوزه فناوری وارد شده و به تولید ثروت از ناحیه فناوری های خود می پردازند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به وجهه معنوی و دینی پروفسور برزگر جلالی، گفت: استادبا مباحث دینی عمیق و فلسفه آشنایی کامل دارد و به دلیل انس و الفت با آیات قرآن کریم به چهره ای مخلص و صادق در امر تدریس و شغل معلمی تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه همایش بزرگداشت مقام علمی پروفسور برزگر جلالی تجلیل از فعالیت نیست، اظهار کرد: برای اولین بار است که در دانشگاه علوم پزشکی شخصی به عنوان "استاد ممتاز" برگزیده می شود و این مراسم نیز برای معرفی پروفسور برزگر جلالی به عنوان استاد ممتاز دانشگاه علم پزشکی تبریز برگزار شد.
وی تاکید کرد: در آیین نامه دانشگاه علوم پزشکی تبریز مدارج علمی به ترتیب مربی، استادیار، دانشیار و استاد تمام می باشد اما بحث ما این بود که افرادی بعد از طی مدارج عالی به درجه استاد تمام می رسند اما بعد از آن نیز به تحقیق و پژوهش مشغول هستند پس باید رتبه دیگری نیز برای این افراد در نظر گرفته می شود.
صومی تاکید کرد: بر همین اساس یک سری معیارها برای اعطای درجه استاد ممتاز تعیین کردیم و اساتید زیادی سوابق خود را برای ما فرستادند و ثبت نام کردند که در میان آن ها پروفسور برزگر جلالی بیشترین امتیاز را کسب کرد و عنوان اولین استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تبریز را به خود اختصاص داد، امیدواریم در سال های آتی اساتید دیگری نیز تلاش کرده و به این درجه نایل شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در پاسخ به این سوال که چگونه می توان پروفسور برزگر جلالیهای دیگری در کشور پرورش داد، اظهار کرد: باید به علم بها داده شود و بدانیم علم تنها سلاحی است که عزت و اقتدار می آفریند و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، باید دانشجویان را به علم اندوزی تشویق نماییم تا بتوانیم کشور را از هر جهت ارتقا دهیم.
وی افزود: وقتی علم چنین تعریف شود، دانشجویان می فهمند برای عزت و اقتدار باید عالم شوند و این تقدیرها نیز به نوبه خود باعث می شود دانشجویان برای ادامه راه پروفسورجلالی تشویق شوند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: باید از عالمانی که باعث اصلاح جامعه می شوند تقدیر کنیم و این بزرگداشت ها را به فرهنگ تبدیل کنیم تا دیگران نیز برای ادامه راه آنان انگیزه پیدا کرده و تشویق شوند.