تاریخ : پنجشنبه 9 مرداد 1399
کد 11266

کارگروه سلامت وامنیت غذایی

جلسه هماهنگی اجرای طرح راهبردی ارتقاء سلامت هشت محصول کشاورزی

جلسه هماهنگی  وهم افزایی بین دستگاههای مرتبط



به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ،جلسه هماهنگی با عنوان ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی ، در راستای برنامه کشوری اجرای طرح راهبردی ارتقاء سلامت هشت محضول کشاورزی به ریاست دکتر طاهر اقدم ، قائم مقام ریاست دانشگاه وبا حضور رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز وکلیه اعضای این کارگروه روز چهارشنبه  هشتم مرداد ماه نودو نه در محل اندیشگاه سلامت ودر سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه که به منظور هماهنگی  وهم افزایی بین دستگاههای مرتبط تشکیل شده بود قائم مقام ریاست دانشگاه با تبریک اعیاد غدیر وقربان ادامه داد : از نعمتهای خدادادی به انسان ، امنیت وسلامتی می باشد  واین مقوله مهم از مزرعه تا سفره مردم را شامل می شود..
دکتر طاهر اقدم با بیان اینکه 25 درصد مولفه های ارتقای سلامت به عهده وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی می باشد وبقیه آن هماهنگی فی مابین سایرارگانها وادارات را می طلبد افزود: در استان ما 7 محصول که به عنوان غذای سالم وارد سفره مردم می شود واستان ما جزو استانهای اولی بوده هست که این ارتقاء سلامتی را آغاز کرده هست در این چرخه تولید محصولات  سلامتی همه سازمانها وارگانها به نوعی مسئولیتی دارند وهمه  باید وظایف قانونی وانسانی خود را در قبال این محصولات سلامتی انجام دهند  وبنا برنیاز، نظارت بر این چرخه لازم وضروری می باشد ودانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان ناطر برتهیه وتولید از نظر کیفی وکمی می باشد
وی درادامه ضمن تاکید براهمیت حلسه ارتقاء سلامت ، توانمند سازی وآموزش نیروی انسانی ، تخصیص اعتبارات لازم ، همکاری وهمیاری فی مابین دستگاههای ذیربط ، جلوگیری از تخلفات وبرخورد با متخلفین را از مفیدترین گامهای این کارگروه عنوان نمود .
دکتر نورآبادی ، رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه جلسه با ارائه خلاصه ای ازبرنامه ارتقاء سلامت 8 محضول کشاورزی اظهار داشت : درراستای برنامه کشوری اجرای طرح راهبردی ارتقاء سلامت این هشت محضول سه کمیته فنی آب وفاضلاب ، مدیریت پسماند وآلودگی خاک ، سموم وایمنی شیمیایی برنامه عملیاتی برای سال 99 را با هماهنگی سایر اعضای کارگروه طبق زمانبندی تدوین نموده وبه دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی ارسال نمایند .
در این جلیسه هریک از اعضاء کار گروه نسبت به مسئولیت اداری مربوطه مشکلات وپیشنهادات وراهکارهای علمی وعملی لازم را ارائه نمودند .
در خاتمه مقرر گردید برنامه های اجرئی شده وتدوین گردیده در دوسال اخیر ،عملکردها، پیشنهادات ومواردی که مستندات آنها مشخص کردیده است توسط اعضای کارگروه به این کمیته ارحاع شده ورسیدگی وپییگیریهای لازم انجام گیرد .
 
 
 
 
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 9 مرداد 1399