تاریخ : چهارشنبه 7 آبان 1399
کد 11639

پنجمین جلسه شورای دانشگاه تشکیل شد

اعضای شورای دانشگاه جهت بررسی آخرین مسائل دانشگاه ، تشکیل جلسه دادند
اعضای شورای دانشگاه جهت بررسی آخرین مسائل دانشگاه روز چهارشنبه هفتم آبان ماه سال نود ونه تشکیل جلسه دادند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر محمدحسین صومی رئیس دانشگاه و رئیس شورای دانشگاه در ابتدا ضمن اشاره به آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان از تلاش همه جانبه دانشگاه برای کنترل و مدیریت بیماری خبر داد.
در ادامه پس از صحبت های پیش از دستور تعدادی از اعضای هیأت علمی ، دکتر محمدسمیعی معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه به تشریح عملکرد و رتبه بندی مراکز تحقیقاتی دانشگاه پرداخته و در مجموع وضعیت مراکز تحقیقاتی دانشگاه را مطلوب ارزیابی کرد.
پس از تأکید بر استفاده اعضای هیأت علمی دانشگاه از ایمیل آکادمیک ، دکتر محمدرضا رشیدی به بیان گزارشی از مرکز جامع سلول های بنیادی وپزشکی بازساختی از زمان آغاز فعالیت و دستاوردهای چشمگیر آن پرداخت.
درپایان شیوه نامه انتخاب استاد نمونه دانشگاه مورد بحث وهم اندیشی اعضای جلسه قرارگرفت.



  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 7 آبان 1399