تاریخ : دوشنبه 9 آذر 1394
کد 1174

چهارمین همایش حضرت زینب(س) در دانشکده پرستاری و مامایی تبریز برگزار شد

چهارمین همایش حضرت زینب(س) در دانشکده پرستاری و مامایی تبریز برگزار شد.

 

   چهارمین همایش حضرت زینب(س) در آستانه اربعین حسینی به همت بسیج دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

 

دکتر سکینه محمد علیزاده، رییس دانشکده پرستاری و مامایی در این همایش گفت: امسال برای چهارمین سال متوالی است که همایش حضرت زینب(س) در این دانشکده برگزار می شود.

 

وی افزود: آیا اهمیت  روز اربعین معطوف بر این امر است که 40 روز از شهادت امام حسین(ع) می گذرد؟ در مورد اهمیت اربعین همین بس که این روز باعث شد که یاد امام ح-سین(ع) بیش از پیش زنده شود.

 

وی در تبیین اهداف قیام امام حسین(ع) اظهار کرد:  امام حسین(ع) قیام کرد تا اقامه حق و عدل کند. ما نیز وقتی اسم خود را شیعه آن حضرت می گذاریم باید در راستای اح-قاق حق و عدل تلاش کرده و نحت تسلط ظلم نرویم.

 

رییس دانشکده پرستاری و مامایی در ادامه ابراز کرد: اسلام را عاشورا و عاشورا را اربعین زنده کرد. ایراد خطبه توسط حضرت زینب(س) نیز در ترویج فرهنگ عاشورا و اسلام ناب محمدی بسیار اثر گذار بوده است.

 

دکترمحمد علیزاده ادامه داد: حضرت زینب(س) الگوی بسیار خوبی برای تمامی انسان هاست. ایشان هم پیام رسان و هم افشاگر بودند. اقدام به عزاداری در بین مردم می کردند تا ریشه ظلم را خشکانده و از هر فرصتی برای تحقق اهداف قیام امام حسین(ع) استفاده کنند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تبیین مباحثی پیرامون ایثار ادامه داد:  پرستاری و مامایی نیز رشته ای است که بدون داشتن روحیه ایثار و از خود گذشتگی نمی توان به فعالیت در این زمینه مشغول شد.

 

وی با بیان اینکه سلامت جامعه در دست پزشکان، پرستاران و .. است ادامه داد: در سایت سازمان بهداشت جهانی آمده است که بیش از 80 درصد خدمات مربوط به مراقبت های سلامتی جامعه نیز توسط پرستاران و ماماها قابل ارائه است.

 قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در ادامه این همایش گفت: فلسفه قیام اباعبدالله الحسین(ع) باید بیش از پیش در جامعه تبیین شود. امام حسین (ع) و سایر ائمه(علیهم السلام) نیازی به گریه و عزاداری ما ندارند ولی هدف ما از برگزاری مراسم این چنینی زنده نگه داشتن یاد و خاطره امامان است.

دکتر علی اکبر طاهر اقدم ادامه داد: وقتی اسم خود را مسلمان و شیعه می گذاریم باید ابعاد زندگانی ائمه علیهم السلام را در زندگی خود پیاده سازیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد:  داعشی ها به دلیل درک نادرست از اسلام، تنها خودشان را مسلمان می دانند و این جنایت ها را انجام می دهند. اسلام، دین مهربانی و عطوفت است نه دین خشونت و جنایت.

 دکتر طاهر اقدم عنوان کرد: اگر می خواهیم در تمامی کارها و فعالیت های خود موفق شویم باید بصیرت داشته باشیم. بهترین تعریف برای بصیرت این است که انسان تشخیص دهد در چه زمانی چه وظیفه ای بر عهده دارد؟

حجت الاسلام خیری، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی نیز به شرح و تفسیر آیات 20 تا 22 سوره مجادله پرداخت و تصریح کرد: کشور اسرائیل در جنگ شش روزه تمامی چهار کشور عربی را که طرف جنگ بودند شکست داد ولی همین اسرائیل در جنگ 33 روزه با حزب الله لبنان شکست خورد.

وی خاطر نشان کرد: در این جنگ، حزب الله لبنان درسی فراموش نشدنی به خائن روزگار و قاتل اطفال داد که در تاریخ، ماندگار است.

 

وی با اشاره به حمایت نظامی جمهوری اسلامی ایران از حزب الله لبنان گفت: هر جایی مقاومتی در مقابل استکبار جهانی باشد، دولت اسلامی موظف به حمایت است. موشک های ایرانی در پیروزی حزب الله لبنان نیز نقش مهمی داشتند. این موشک ها را به یمن نیز می فرستیم و از مقاومت حمایت می کنیم چرا که حمایت از مظلومان جهان را یکی از وظایف خود می دانیم.

 حسن محمد حسن زاده، مسئول بسیج دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی و دبیر همایش نیز گفت: امروز چهارمین همایش حضرت زینب(س) با محوریت حجاب و عفاف دردانشکده پرستاری و مامایی تبریز برگزار شد.

 وی افزود: چهارمین دوره از این همایش در سطح دانشگاه های علوم پزشکی استان برگزار شد و در این همایش، 61 اثر به دبیرخانه همایش ارسال شده است.

وی ابراز کرد: از این تعداد اثر، 37 مقاله، 10 دلنوشته، هشت شعر و شش عکس ارسال شده که در این همایش، سه مقاله در قالب ارائه و هفت مقاله برتر در قالب پوستر انتخاب شده است.

وی عنوان کرد: فرهنگ عاشورا، فرهنگی است فراموش ناشدنی و ما باید در حد توان خود، این فرهنگ را تبلیغ و ترویج کنیم.

 

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 9 آذر 1394