تاریخ : يکشنبه 21 دي 1399
کد 11929

مرحله دوم دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد

دومین مرحله آزمون المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تبریز نیز برگزار شد.
آزمون مرحله دوم دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی روز پنج شنبه مورخه 18/10/99 در دو شیفت صبح و بعداز ظهراز ساعت 9 الی 30/18 همزمان با سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی تبریز که میزبان دانشجویان منتخب مرحله اول  دانشگاههای کلان منطقه2 بود  با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
در این آزمون تعداد 62 نفر از دانشجویان دانشگاههای کلان منطقه2 ( دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، ارومیه ، اردبیل و دانشگاههای آزاد منطقه شمال غرب)  حضور داشتند و تعداد 40 نفر ازشرکت کنندگان منتخبین دانشگاه علوم پزشکی تبریز بود و در 6 حیطه : استدلال بالینی ، تفکر علمی در علوم پایه ، مدیریت نظام سلامت، کارآفرینی، آموزش پزشکی و مطالعات میان رشته ای با دانشجویان سراسر کشور به رقابت پرداختند هر سال این مرحله از آزمون بصورت متمرکز در تهران و در مرکز همایشهای رازی برگزار می شد که امسال بدلیل بیماری کرونا، بصورت منطقه امایشی برگزار گردید.دکترحسین جباری، مسئول علمی المپیادهای دانشجویی در این خصوص، گفت: دوازدهمین دوره‌ی المیپاد  دانشجویی که یکی از مسابقات بی‌نظیر در سطح کشور است، همزمان با سایر دانشگاه‌های تیپ یک در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز برگزار شد.
وی بیان کرد: همزمان با برگزاری دوازدهمین دوره، ثبت نام سیزدهمین دوره نیز آغاز می‌شود و هر دانشجویی در هر مقطع و حیطه‌ای می‌تواند در این آزمون شرکت کند ودر این المپیاد به دنبال تفکر نقادانه هستیم.
دکتر حسین جباری گفت: همه ساله دانشجویان علاقه‌مند از اواخر آذر ماه متناسب با علاقه و در هر مقطع تحصیلی در این المپیاد شرکت می‌کنند و توانمندسازی دانشگاهی شرکت کنندگان از دی ماه شروع شده و تا فروردین ماه ادامه پیدا می‌کند.
وی از برگزاری آزمون درون دانشگاهی در اواخر فروردین ماه یا اوایل اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: صدها نفر از دانشگاه‌های تیپ یک در این آزمون شرکت کرده و در نهایت ۱۰ نفر از هر حیطه به مرحله‌ی دوم راه پیدا می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: پروژه‌های ارسالی در دست بررسی بوده و امیدواریم نتایج مرحله‌ی اول آزمون کشوری به همراه این مستندات، بتواند موفقیت های خوبی را برای دانشجویانمان رقم بزند.
وی ادامه داد: مرحله‌ی بعدی، مرحله‌ی کشوری است که راه یافتگان، بسته به امتیازشان وارد این مرحلهشده و در سطح ملی و کشوری رقابت می‌کنند.
دکترجباری خاطرنشان کرد: این المپیاد در دو مرحله‌ی انفرادی و گروهی برگزار می‌شود و دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر تعداد مدال‌ها و کاپ‌های کسب شده، در یازده دوره‌ی قبلی، جزو دانشگاه‌های برتر بوده است .





  • نوشته شده
  • در يکشنبه 21 دي 1399