اولین واکسن کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تبریز به دکتر تقی زادیه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز تزریق شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه اولین تزریق واکسن کرونا بعد از ظهر 21 بهمن 1399 در مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز با انجام تزریق به دکتر تقی زادیه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام یافت .
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: واکسن روسی کرونا توسط وزارت بهداشت سهمیه بندی شده و تحت تدابیر لازم، توزیع میشود. واکسنها پس از رسیدن به تبریز به بیمارستان امام رضا(ع) این شهر منتقل شده و تزریق به جوامع هدف تعریف شده در این بیمارستان صورت می گیرد .
دکتردرستی با بیان اینکه نیروهای مرکز بهداشت آذربایجان شرقی کار تزریق واکسن کرونا را انجام خواهند داد و هم اکنون در بیمارستان امام رضا مستقر هستند، خاطرنشان کرد: شرایط نگهداری واکسنها خاص بوده و باید در فریزر و در دمای ۲۰ تا ۲۵ درجه زیر صفر نگهداری شود که این امکانات در مرکز آموزشی درمانی امام رضای تبریز وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: اولویت تزریق واکسن کرونا در ابتدا با کادرهای آیسییو بوده و حدود ۵۰۰ نفر از کادر آی سی یو در استان در دو فاز واکسینه میشوند و فاز اول آن بیست و یکم بهمن ماه همزمان با سراسر کشور آغاز شد.
وی خاطرنشان کرد: هر ویال از واکسن روسی کرونا در فاز اول برای پنج نفر مورد استفاده قرار میگیرد، با توجه به گران بودن واکسنکرونا و امنیت امر، هر ویال از این واکسن دارای کد رهگیری ۲۰ رقمی بوده و اطلاعات آن در سامانه ثبت میشود و قابل رصد و قابل رهگیری است.
دکتردرستی متذکر شد: تمامی تدابیر و شرایط برای تزریق واکسن کرونا اعم از شرایط نگهداری، نحوه تزریق و حتی دفع پسماند آن بر اساس دستورالعملهای سازمان بهداشت جهانی و دستورالعملهای کشوری اندیشیده شده و آموزشهای لازم در این مورد ارائه شده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: واکسنهای کرونا هر دو هفته یک بار، فاز به فاز وارد میشوند و اولویت تزریق بر اساس دستورالعمل کشوری خواهد بود