تاریخ : چهارشنبه 1 ارديبهشت 1400
کد 12273

بررسی آخرین وضعیت مدیریت بیماری کرونا  و برنامه واکسیناسیون علیه بیماری کرونا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز : واکسنی ایمنی جمعی ایجاد خواهد کرد که  هر چه سریعتر و در کمترین زمان ممکن به افراد مورد نظر تزریق شود

 
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، اجلاس مجازی روسای شبکه های بهداشت ودرمان شهرستان ها با حضور دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، معاونین و  مدیران ستادی با عنوان بررسی آخرین وضعیت مدیریت بیماری کرونا  و برنامه واکسیناسیون علیه بیماری کرونا ، روز چهارشنبه ، یکم  اردیبهشت ماه 1400 در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جلسه ستاد فرماندهی مقابله با بیماری کرونا با آرزوی قبولی طاعات وعبادات در ماه مبارک رمضان  و با اشاره به شعار هفته سلامت با عنوان "ساخت جهانی عادلانه تر وسالم تر "  گفت : درحوزه  درمانی موظف به جوابگویی به بیماران هستیم و باید از همان ابتدا در اورژانس خدمات لازم را به بیماران در کمترین زمان ممکن ارائه دهیم .
دکتر صومی با اشاره به تسریع در نمونه گیری درمراکز آموزشی ودرمانی ، مراکز 16 ساعته و مراکز نمونه گیری مجاز در استان گفت : جواب نمونه ها حداقل تا 48ساعت و یا کمتر از 48 ساعت  به افراد اعلام شود ونسبت به بازدید روسا ومسئولین از مراکز 16 ساعته وپیگیری و نظارت بر نحوه تجویز دارو  وارائه خدمات به بیماران را تاکید کرد .
وی ادامه داد : اکسیژن رسانی به صورت جدی از مرحله تولید ، راه اندازی تا استفاده در مراکز آموزشی ودرمانی پیگیری شود تا درمواقع ضروری وبحرانی با کمبود آن مواجه نباشیم
دکتر صومی با اشاره به وظایف حوزه معاونت بهداشتی در امر نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی اظهار کرد : باید از هفته سلامت نهایت استفاده را نموده وهمه مردم  ، صنوف و... را با آموزش وتغییر رفتار، همراه وهمگام مدافعان سلامت کنیم وبا افزایش نظارت وپیشگیری بتوانیم از سیستم سلامت مراقبت کنیم.
رئیس انشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد 50 داروخانه درسطح شهر تبریز وکلیه داروخانه های بیمارستانهای شهرستانها به عنوان داروخانه منتخب برای ارائه داروهای مورد نیاز بیماران در نظر گرفته شده است و با بیمه در خصوص داروهای بیماران کرونایی هماهنگی های لازم بعمل آمد.
دکتر درستی ، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از انجام  واکسیناسیون  ونظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح استان و تشکر از فعالیتهای روسای شبکه های بهداشتی ودرمانی ادامه داد : واکسیناسیون یک امر مهم بوده وما باید با سخت کوشی وتلاش بیشتر و با سرعت عمل ودقت لازم  نسبت به تزریق به گروههای هدف واکسیناسیون را انجام داده ولیست افرادیکه  واکسن به آنان تزریق شده در سامانه حتما ثبت شود.
دکتر درستی با اشاره به ادامه طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: تمام موارد گام چهارم در این طرح قابلیت اجرائی داشته و درمان سرپایی به این طرح اضافه گردیده است و دستورالعملهای لازم در اسرع وقت در اختیار مسئولین قرار خواهد گرفت .
دکتر رجائی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، دراین  جلسه با اعلام آمار بستریهای ناشی از بیماری کووید 19 در استان که به 1600 نفر رسیده است ادامه داد : مدیریت تختهای بیمارستانی باید در اولویت کار قرار گرفته و بیماران نیازمند ترخیص از بیمارستان در کمترین زمان ممکن با ثبت ساعت و زمان دقیق در سامانه ترخیص شوند و با مدیریت بهینه تختها در مراکز ،  امیدواریم مشکلی از بابت کمبود تخت به وجود نیاید .
دکتر رجائی در ادامه به مدیریت نیاز سنجی وتامین اکسیژن در مراکز بهداشتی ودرمانی تاکید کرده و افزود : در صورت وجود دستگاههای اکسیژن در مراکز حتما یک کارشناس تجهیزات پزشکی نیز برای نظارت وهماهنگیهای لازم بر این امر در نظر گرفته شود.
دکتر صومی در پایان سخنانش ، تسریع در ارسال عملکرد اتمام و روند وضعیت کارهای عمرانی  در شهرستانها به رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اجرای گام چهارم طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی وهماهنگیهای لازم برای اجرای گام پنجم ، تسریع در ارائه جواب آزمایشها در کمتر از 48 ساعت ، انجام تمهیدات لازم برای مراکز 16 ساعته و نحوه ارائه خدمات و داروهای مورد نیاز در این مراکز  و تشدید رعایت پروتکلهای بهداشتی تاکید کرد.
وی در نهایت با اشاره  به اینکه واکسنی ایمنی جمعی ایجاد خواهد کرد که  هر چه سریعتر  و در کمترین زمان ممکن به افراد مورد نظر تزریق شود گفت : تمام مسئولین وروسا نسبت به واکسیناسیون هر چه سریعتر افراد اقدام نمایند .

 
 
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 1 ارديبهشت 1400