مسئول ابتکارات و برنامه های بهداشتی دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت گفت: ساخت شهر سالم نیازمند کار جمعی است و تنها مختص یک فرد و نهاد نیست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، سمر الفلکی روز دوشنبه در مراسم اختتامیه ارزیابی نهایی برنامهی شهر سالم سهند اظهار کرد: در جریان بازدید از مراکز مختلف شهر سهند از دو مدرسه دولتی و غیردولتی بازدید کردیم و دیدیم که علیرغم شرایط کرونایی، برنامه های مروجسلامت را به صورت آنلاین برگزار میکنند.
وی با بیان اینکه سازمان جهانی بهداشت به دنبال رسیدن به بستهی جامع سلامت در مدارس است، افزود: در دوران کرونایی شاهد تدریس آنلاین در مدارس بودیم که نشان از تعهد مدارس است والبته برای کسانی که امکان دسترسی به اینترنت وجود ندارد، با رعایت پروتکل های بهداشتی تدریس به صورت حضوری انجام میشود.
وی، به بازدید از مراکز فنی و حرفه ای، نمایشگاه صنایع دستی و دهکده سلامت اشاره کرد و افزود: در مرکز فنی و حرفه ای مهارت هایی چون تعمیر کوشی همراه آموزش داده میشود و در نمایشگاه صنایع دستی نیز آثار تولیدی بانوان به فروش میرسد که هر دو مورد میتواند در کسب درآمد موثر باشد و در دهکده سلامت نیز امکانات ورزشی حتی امکان اسکان ورزشکاران دررشته های مختلف وجود دارد.
مسئول ابتکارات و برنامه های بهداشتی دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: رسیدن به یک جامعه و شهر سالم کار یک فرد و یک نهاد نیست بلکه یک کار بین بخشی است که مشارکت تمامی مراکز، نهاد ها و مردم را میطلبد.
کارشناسان سازمان جهانی بهداشت بعد از دو روز حضور در شهر جدید سهند و بازدید از امکانات بهداشت و درمان، آموزش، خدمات، شهری و ... در مورد اعطای گواهینامه کسب عنوان شهر سالم تصمیم گیری خواهند کرد.