به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، اولین جلسه ماهانه پدافند غیر عامل کارگروه اطلاع رسانی وآرامش بخشی دانشگاه در سال 1400 به ریاست مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حضور نمایندگان معاونتهای توسعه مدیریت ومنابع ، بهداشت ، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی ، دانشکده پزشکی ، حراست ، اورژانس استان و مرکز بهداشت شهرستان تبریز ، روز سه شنبه ، چهارم خرداد ماه 1400 در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد
.
دکتر حسینی اقدم مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، با اشاره به وضعیت بیماری کرونا در استان و ادامه روند واکسیناسیون در استان گفت:در اوایل با توجه به ارسال پیامک برای افراد سالمند بنظر می رسد اطلاع رسانی عمومی باعث ازدحام واخلال در امر واکسیناسیون گردید .
دکتر حسینی با اشاره به عادی انگاری مردم نسبت به بیماری کرونا گفت: تا کنون با اطلاع رسانی های که از طریق وزارت بهداشت ، دانشگاههای علوم پزشکی ومعاونتهای بهداشت ودرمان در خصوص بیماری کرونا انجام گرفته بیش از 80 درصد جامعه با علائم ونشانه های این بیماری آشنا شده اند و باید سیاست کلی در خصوص اطلاع رسانی بیماری کرونا تغییر یافته و بجای بیان مستقیم بیماری ، علائم وعوارض آن ، پیامدهای این بیماری ، فوتی های ناشی از آن و بوجود آمدن عواقبی از قبیل مشکلات خانوادگی ، فرزندان و..... مطرح گردد.
در ادامه نماینده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، گزارش مبسوطی از وضعیت موجود بیماری کرونا در استان اعم از موارد مثبت و بستری و روند واکسیناسیون ، اطلاع رسانی زمان ، مراکز انجام واکسیناسیون و اقدامات انجام یافته در این زمینه ارائه نمود.
نماینده مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه ، نیز در این جلسه گزارشی از افزایش پایگاههای اورژانس در سطح استان ، ارتقاء توانمندیهای نیروی انسانی شاغل در این واحد و افزایش کیفیت و سرعت عمل در ارائه خدمت رسانی وامداد رسانی به بیماران کرونایی ، فوتی ، تصادفی ویا حوادث دیگر را برای حاضرین در جلسه تشریح کرد.
در این جلسه حاضرین ، انتظارات وپیشنهادهای واحد خود را مطرح نموده وپس از بحث و بررسی تصمیمات لازم اتخاذ و جلسه با ارائه مصوبات و امضاء صورتجلسه توسط مدعوین پایان یافت