تاریخ : دوشنبه 10 خرداد 1400
کد 12431

پدافند غیر عامل دانشگاه

 آغاز برگزاری  جلسات توجیهی برنامه عملیاتی پدافند غیر عامل شهرستانهای استان آذربایجان شرقی

در راستای افزایش اثر بخشی برنامه ها و یکپارچگی در محتوا ، روش و زمان اجرای برنامه های پدافند غیر عامل دانشگاه انجام گرفت




به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، اولین کارگاه منطقه ای توجیهی برنامه عملیاتی پدافند غیر عامل شهرستانهای استان آذربایجان شرقی به ریاست دکتر طاهر اقدم قائم مقام رئیس دانشگاه ، دکتر نورآبادی رئیس اداره پدافند غیر عامل دانشگاه و با حضور نمایندگان شبکه های تبریز، اسکو، آذرشهر، شبستر، مرند وجلفا روز یکشنبه ، نهم خرداد ماه 1400 به صورت مجازی در اتاق رئیس اداره پدافند غیر عامل دانشگاه برگزار شد .
در این جلسه پیرو ابلاغ برنامه عملیاتی پدافند غیر عامل به شهرستانهای استان ، جلسات توجیهی آموزشی نحوه اجرای برنامه ها و فعالیتها با رویکرد افزایش کیفیت جلسات و امکان ایجاد فضای تعاملی و پرسش و پاسخ با مخاطبان کارگاه های بصورت منطقه‏ای برگزار می شود و در هر کارگاه پنج یا شش شهرستان حضور دارند.
در ابتدا دکتر طاهر اقدم قائم مقام رئیس دانشگاه با بیان اهمیت رویکرد پدافند غیر عامل در کلیه حوزه های فعالیت دانشگاه اعم از بهداشت، درمان، غذا و دارو  و آموزش و ..گفت: وجود بیماری کرونا نشان داد اگر سیستمی به موارد پدافند غیرعامل اهمیت داده و بموقع ودر کمترین زمان ممکن اقدامات لازم در مراحل مختلف آن را انجام دهد، در زمان  بروز و شیوع حوادث میتواند قابلیت پاسخگویی وکنترل مناسبی را داشته باشد.
وی ادامه داد : با توسعه زیرساختهای بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی در عرض هشت سال اخیر باعث شد بتوانیم در این مدت بحران کرونا در استان ، از نظر خدمات بهداشتی و درمانی و واکسیناسیون و .... مدیریت نمائیم.
در ادامه نمایندگان هر یک از شهرستانها ضمن معارفه و میزان سابقه و حیطه کاری خود در شبکه بهداشت شهرستان از اقدامات انجام یافته در این زمینه دیدگاه های خود را در خصوص برنامه عملیاتی پدافند غیر عامل به اشتراک گذاشتند .
دراین جلسه مجازی دکتر نورآبادی رئیس اداره پدافند غیر عامل دانشگاه ، با بیان مفاهیم و اهداف پدافند غیرعامل و حوزه های مختلف برنامه ها در شهرستانها، به توضیح  نحوه فعالیتها در این زمینه پرداخت .
وی با اعلام آمادگی پاسخگویی در این زمینه به نمایندگان شهرستانها و با تاکید بر همکاری فی مابین شهرستانها اظهار امیدواری کرد : با انجام اقدامات مفید ، بهینه و بموقع بتوانیم در مقابل تهدیدات ، تمهیدات لازم و ضروری را انجام و به کاهش آسیبها وخسارات ناشی از تهدیدات در مواقع بحران کمک کنیم.
در این کارگاه آموزشی مجازی ، برنامه عملیاتی شهرستانها به دقت مرور شده  و به سوالات مخاطبان در زمینه های مختلف پاسخ داده شد.
گفتنی است : این کارگاه ها بصورت منطقه ای و با برنامه زمانی زیر در حال برگزاری است .
تاریخ شهرستانها گروه
9/3/1400 تبریز اسکو آذرشهر شبستر مرند - جلفا اول
10/3/1400 میانه- سراب- بستان آباد- هشترود- چارایماق دوم
11/3/1400 اهر- خداآفرین- کلیبر- هوراند- ورزقان- هریس سوم
12/3/1400 بناب- ملکان- عجب شیر- مراغه چهارم
 

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 10 خرداد 1400