دکتر صومی: موفقیت در مدیریت مقابله با بیماری کرونا در استان در سایه کارتیمی از جمله همکاریهای صمیمانه پیام گزاران سلامت و اعضای خانه مشارکت مردمی در مرکز استان و شهرستانها بوده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، کارگاه توانمندسازی پیام گزاران سلامت ادارات و اعضای خانه مشارکت مردمی استان و شهرستانها در تاریخ 31 شهریور سال 1400 بصورت مجازی برگزار گردید.
این جلسه با دعوت و میزبانی دبیرخانه کارگروه سلامت استان بصورت مجازی برگزار شد، ابتدا دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره جان فشانی شهیدان و رزمندگان در 8 سال دفاع مقدس برای حفظ تمامیت ارضی و استقلال کشور و تشکر از تلاشهای و همکاریهای صمیمانه اعضای شورای پیامگزاران استان و خانه مشارکت مردمی در برنامه های ارتقاء سلامت استان، به ارایه گزارشی از نحوه مدیریت مقابله با کرونا در سطح استان پرداخت.
دکتر صومی افزود : از ابتدای همه گیری کرونا با تشکیل ستاد دانشگاهی و استانی مقابله با کرونا، برنامه ریزی های لازم برای انجام اقدامات سیاستی و اجرایی پیشگیرانه و درمانی صورت گرفت است و از این رو استان آذربایجان شرقی جزء آخرین استانهایی است که وارد پیکهای بیماری میشود و تا کنون در مدیریت مقابله با کرونا با چالشهای خاصی روبرو نشده ایم.
وی ادامه داد : در این مرحله حساس از مقابله با کرونا ، تشویق مردم به تزریق واکسن کرونا باید یکی از اولویتهای همه ما باشد تا با بالا بردن پوشش واکسیناسیون بتوانیم در جهت ایمنی عمومی قدم برداریم. در این راستا برای پاسخ به سوالات مردمی که واکسن بزنیم یا نزنیم و اگر زدیم چه واکسنی بزنیم باید جواب دهیم که ، در واکسیناسیون بهترین واکسن اولین واکسن در اولین فرصت ممکن است.
لذا بستر اجتماعی پیام گزاران سلامت و اعضای خانه مشارکت مردمی برای این منظور بسیار مهم و مفید است.
دکتر صومی در ادامه به گزارش سایر خدمات سلامت انجام شده از جمله خدمات سلامت روان، دندانپزشک، مشاوره تغذیه و .... در حوزه بهداشت و درمان اشاره نموده و اظهار نمود : با وجود وارد کردن فشار زیاد بیماری کرونا در حوزه بهداشت و درمان استان، اما این فشار کاری باعث نشد تا ما از ارایه سایر خدمات سلامت غافل شویم و خوشبختانه در جایگاه های اول از نظر ارایه خدمات سلامتی در کشور برخوردار هستیم.
دکتر صومی در پایان سخنانش از اعضای شورای پیام گزاران سلامت استان و خانه مشارکت مردمی خواست تا به همکاریهای صمیمانه خود با دانشگاه علوم پزشکی چه در حوزه مدیریت مقابله با کرونا و چه در سایر حوزه های سلامت ، همچنان ادامه دهند.
در ادامه جلسه دکتر نورآبادی رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت استان به گزارش فعالیتهای انجام شده کارگروه در حوزه های مختلف ماموریتی دبیرخانه کارگروه در مورد بیماری کرونا و سایر حوزه های بهداشتی و درمانی اشاره نموده و با تاکید بر اجرای سایر برنامه های حوزه سلامت در کنار مدیریت مقابله با کرونا ، خواهان افزایش همکاریهای اعضای شورای پیام گزاران سلامت و خانه مشارکت مردمی استان شدند.
دکتر نورآبادی ، رسیدن به شاخصهای بالای کشوری در حوزه فعالیتهای سلامتی را مرهون روحیه همکاری و همدلی ادارات کل استان و شهرستانها و اعضای خانه مشارکت مردم دانست و در پایان گزارش خواستار همدلی بیشتر اعضا در اجرای سند های استانی سلامت از جمله : کالاهای آسیب رسان به سلامت،اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت و تحلیل وضعیت سلامت کارکنان ادارات ،سند سلامت روان،سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر،سند سلامت سالمندان،برنامه جامع سلامت استان، طرح ارتقاء سلامت هشت محصول کشاورزی، راه اندازی دبیرخانه سلامت در ادارات کل، مدیریت مقابله با بیماری کرونا شد.
گفتنی است : در خاتمه جلسه تعدادی از اعضای شورای پیام گزاران سلامت و اعضای خانه مشارکت مردمی به ارایه نکته نظرات و پیشنهادات خود در حوزه های مختلف سلامت پرداختند و مقرر شد صورت جلسه کارگاه توانمندسازی به اعضا ارسال گردد.