تاریخ : سه شنبه 1 دي 1394
کد 1271

تشدید بازرسی از واحدهای تولیدی مواد غذایی از جمله آبلیموهای تولیدی در تبریز

اقدامات انجام یافته معاونت غذا ودارو درخصوص واحدهای تولیدی آبلیمو در سطح استان در سه ماه اخیرسال 94


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو تبریز مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن اشاره به تشدید بازرسی از واحدهای تولیدی مواد غذایی استان از جمله آبلیموهای تولیدی در استان از معدوم نمودن بیش از 11 تن آبلیمو در سه ماهه اخیر دادند. ایشان همچنین گزارشی از آمار کشف و امحا آبلیموهای توقیفی واحدهای تولیدی را به شرح ذیل ارائه دادند.

 

·   معرفی چندین واحد تولید آبلیمو به تعزیرات حکومتی بدلیل تولید آبلیموی فاقد ویژگیهای اسانس طبیعی.

· کشف و پلمب اتاقک مخصوص میکس و فرمولاسیون و همچنین ضبط تعداد 43 گالن 20 کیلویی امولسیون پرتقال، 18 بشکه 50 عددی شربت گلوکز، یک کیسه 20 کیلویی بتاکاروتن و 1 عدد گالن 3 لیتری کلروفیل در یکی از واحد های تولیدی استان

· امحای مقدار 405 لیتر آبلیمو بدلیل داشتن آلودگی میکروبی

· امحای حدود 10 تن آبلیموی انبار شده در مخازن (بدلیل کپک زدگی، رنگ و ظاهر نامناسب و...) به همراه محصولات بسته بندی شده بدلیل مغایرت از نظر میزان پلی فنل، پائین بودن میزان عصاره خشک و بریکس و دارابودن رنگ مصنوعی تارترازین (طبق نتایج آزمایشگاهی) در واحدهای تولیدی استان

· امحای مقدار 340 لیتر آبلیموی تاریخ گذشته، 360 لیتر بدون تاریخ تولید و انقضاء، 125 لیتر آبلیمو بدلیل کپک زدگی و 360 لیتر آبلیموی مغایر با استاندارد مربوطه در یکی دیگر از واحدهای تولیدی آبلیمو

 


 

 

 

 



  • نوشته شده
  • در سه شنبه 1 دي 1394