تاریخ : چهارشنبه 5 آبان 1400
کد 12737

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد:

لزوم توجه پزشکان به اخلاق پزشکی
  
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر اینکه پزشک باید بیمار را جزوی از خانواده خود بداند گفت: این دیدگاه سبب موفقیت آینده ما است؛ اگر اساتیدی را ملاحظه می‌کنید که مطرح هستند، یقیناً با این احساس کار کرده‌اند لذا رعایت اخلاقی پزشکی و توجه به بیمار بسیار ضروری بوده و خیر و برکت در پی دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بهمن نقی‌پور امروز چهارشنبه، پنجم آبان ماه در مراسم معارفه دستیاران تخصصی و فوق تخصصی مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) اظهار کرد: دانشگاه، علم و آموزش بحث بسیار مهمی است، دوره‌ی دانشجویی، دوره خاصی از زندگی انسان است، به ویژه زمانی که این دوران وارد تحصیلات تکمیلی می‌شود، فرد فرصت بیشتری را دارد تا از دوران تحصیلی خود استفاده کند
 وی با اشاره به اهمیت دوره‌های تخصصی و فوق تخصصی رشته‌ی پزشکی، ادامه داد: در دوره‌های تخصصی و فوق تخصصی، مسیر زندگی فرد مشخص شده و توجه بیشتر خود را در جهت رفع و تشخیص بیماری می‌گذارد؛ یعنی فرد باید از تمام توان خود استفاده کند چرا که بعد از اتمام این دوره جایی کار خواهد کرد که بالاترین فرد آن رشته، خود او است؛ افراد زیادی چشم امیدشان‌به شما است و تلاش شما تعیین‌کننده موفقیت در این مسیر است.
 وی افزود: اساتید بی‌نظیری در دانشگاه داریم که در سطح کشور و شاید دنیا بی‌بدیل‌ هستند، وی به دستیاران توصیه کرد: اگر با این دیدگاه وارد شوید که هر کاری را برای خودتان انجام می‌دهید، نهایت تلاش خود را خواهید کرد تا از اساتید و دوره نهایت استفاده را داشته باشید.
وی خاطرنشان کرد: در دوره دستیاری باید تئوری مطالب تدریس شده و ارتباط با رشته‌های دیگر را یاد گرفت چراکه ما یک تیم درمان هستیم و هیچ رشته‌ای بر دیگری برتری ندارد، لذا همکار خود را نه تنها رقیب بلکه دوست خود باید بدانیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در پایان تاکید کرد: ما و تمام همکاران تلاش می‌کنیم تا شما در این مدت بهترین اندوخته را ذخیره کنید تا در آینده به بیماران خدمت کنید؛ امیدوارم در آخر کار هم خود شما و هم ما سربلند شویم تا شرمنده‌ی علم و اخلاق نباشیم.
دانشگاه علوم پزشکی تبریز یکی از برترین دانشگاه‌های کشور است
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تبریز گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز یکی از برترین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است.
 دکتر علی‌اکبر طاهراقدم امروز چهارشنبه، پنجم آبان ماه در برنامه‌ معارفه دستیاران تخصصی و فوق تخصصی مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در طی سالهای اخیر از نظر آموزش و پژوهش جزو دانشگاه‌های برتر کشور بوده که این موفقیت حاصل زحمات تمامی همکاران است.
 وی ادامه داد: دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر قدمت جزو قدیمی‌ترین دانشگاه‌های کشور است که با حدود ۴۵۰ عضو هیات علمی، دو  هزار و ۵۰۰ دانشجو  فارغ التحصیل و تعداد زیادی رزیدنت فعالیت می‌کند.
 وی افزود: جوانی، یکی از بهترین نعمات الهی است که خداوند در این زمان به انسان فرصت‌های متعددی را داده است؛ بعد دوره دستیاری وارد عرصه‌ی خدمت به مردم می‌شوید که امیدشان به شماست
اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز مثال زدنی هستند
 معاون تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر رتبه‌های کشوری جزو سرآمدترین دانشگاه‌ها است که اساتید آن مثال زدنی هستند لذا مطمئن باشید که در طی این چند سال بیشترین استفاده را خواهید برد، البته به شرط این که خودتان بخواهید.
دکتر مهدی امیرنیا ادامه داد: تعداد کل دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۶۳۷ نفر و ۲۱ رشته تخصصی، ۱۶ رشته فوق تخصصی و ۱۵ رشته فلوشیپ در این دانشگاه فعالیت می‌کنند
وی افزود: امور رفاهی دانشجویان مورد توجه ما است لذا ما از تمام تلاش خود در این زمینه استفاده می‌کنیم
 دکتر مسعود فقیه دینوری، رئیس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) تبریز نیز در این مراسم  اظهار کرد: مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) یکی از بزرگترین مراکز درمانی شمال‌غرب کشور است که با بیش از یک هزار و ۱۰۰ تخت به بیماران خدمات ارائه می‌دهد.
 وی ادامه داد: بیش از ۷۰ درصد دستیاران تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه، در این مرکز مشغول به خدمت هستند و در طی بیست ماه گذشته، شیوع کووید تمام حوزه‌های سلامت را تحت تاثیر قرار داد که یکی از حساس‌ترین بخش‌ها حوزه‌ی آموزش بود لذا بسیاری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بیمارستان برای درمان بیماران کووید اختصاص داده شده است، اما امیدواریم روزهای آینده شاهد افزایش مجدد بیماران کووید نباشیم
 وی افزود: طی بیست ماه گذشته، نقش دستیاران چه در رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی در کنار اساتید خود بی‌بدیل است که اگر فداکاری آنها نبود، نمی‌توانستیم کووید را مدیریت کنیم.
 دکتر دینوری خاطرنشان کرد: بسیاری از دستیاران ما به کووید مبتلا شدند و برخی حتی تا مرز مرگ هم رفتند، اما با عنایت الهی در طی بیست ماه گذشته تلفات جانی نداشتیم
 وی گفت: در حوزه‌ی آموزش، نقص هایی وجود دارد و برای رسیدن به نقطه ایده آل فاصله زیاد است که با شیوع کووید تمام فرآیندها تحت تاثیر قرار گرفت، اما با این حال به شما وعده می‌دهم که با بهترین دانشگاه و اساتید سر و کار دارید.
 وی در پایان تاکید کرد: ما به عنوان بخش پشتیبان از آموزش و پژوهش جهت ایجاد شرایط مساعد، مناسب و محیطی برای یادگیری درست در خدمت شما هستیم لذا هر جا احساس کردید که پشتیبانی ناقص است، اطلاع دهید.
برنامه معارفه دستیاران فوق تخصصی و تخصصی مرکز آموزشی درمانی تحقیقاتی  امام رضا(ع) دانشگاه علوم پزشکی تبریز امروز چهارشنبه 5 آبان 1400 در سالن شایانمهر دانشکده پزشکی برگزار شد 

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 5 آبان 1400