تاریخ : شنبه 5 دي 1394
کد 1282

لزوم تبادل علمی دانشگاهها و مراکز دفاعی کشور

روسای دانشگاههای تبریز و علوم پزشکی تبریز در گفتگو با زیتون مطرح کردند؛ لزوم تبادل علمی دانشگاهها و مراکز دفاعی کشور/نقش ایفا شده توسط سپاه در مناطق استراتژیک کشور تبیین نشده است

 
پورمحمدی درخصوص ستاد دانشگاهیان حامیان جبهه ی مقاومت اظهار داشت: جبهه ی مقاومت، امروز سنگر دفاعی کشور در صحنه ی وسیع تر منطقه ای و جهانی تلقی شده و تبیین علمی و فرهنگی ضرورت تداوم این جبهه برای مبارزه با استکبار جهانی و داعش جهت تامین امنیت ملی کشور جزو مسئولیت های جامعه ی دانشگاهی است.
به گزارش زیتون، جمعی از روسای دانشگاههای استان با هدف آشنایی و بازدید از تواندمندی دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه ی خلیج فارس به جزایر نازعات سفر کردند.
محمد رضا پورمحمدی رئیس دانشگاه تبریز و رئیس ستاد دانشگاهیان و پزشکان حامیان جبهه ی مقاومت استان در حاشیه ی این اردو نسبت به اهداف این سفر به خبرنگار اعزامی زیتون گفت: انتقال دانش بیشتر به همه ی افراد جامعه نسبت به رشادت ها و نحوه ی صیانت جمهوری اسلامی از تمامیت ارضی و حاکمیت جمهوری اسلامی در مناطق حساس کشور و آب های سرزمینی یکی از اهداف مهم این سفر بود.
وی افزود: تبیین و انتقال علمی حاکمیت جمهوری اسلامی در مناطق استراتژیک ایران یکی از وظایف جامعه ی دانشگاهی بوده و نسبت به گسترش آَنشنایی در این زمینه مسئولیت سنگینی دارد.
رئیس دانشگاه تبریز: لزوم تبادل علمی دانشگاهها و مراکز دفاعی کشور/اختصاص ماهانه 10 میلیون برای جبهه ی مقاومت
رئیس دانشگاه تبریز گفت: تبادل نیازهای علمی دانشگاهها و مراکز دفاعی در این مناطق یکی از ضروریات توسعه ی امنیت در کشور محسوب می شود. لذا این سفر بسترهای لازم برای تداوم ارتباط علمی و لینک دانشجویان علاقمند در این عرصه را فراهم می کند.
پورمحمدی همچنین درخصوص ستاد دانشگاهیان حامیان جبهه ی مقاومت اظهار داشت: جبهه ی مقاومت، امروز سنگر دفاعی کشور در صحنه ی وسیع تر منطقه ای و جهانی تلقی شده  و تبیین علمی و فرهنگی ضرورت تداوم این جبهه برای مبارزه با استکبار جهانی و داعش جهت تامین امنیت ملی کشور جزو مسئولیت های جامعه ی دانشگاهی است.
وی خاطرنشان کرد:  دانشگاه تبریز علاوه بر تبیین و آماده سازی فکری، ماهانه مبلغ 8 الی 10 میلیون تومان به صورت داوطلبانه از طریق کارمندان و هیئت علمی دانشگاه روانه ی جبهه ی مقاومت می کند.

در ادامه محمد حسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و قائم مقام ستاد دانشگاهیان و پزشکان حامیان جبهه ی مقاومت استان در خصوص بازدید چند روزه ی خود از جزایر نازعات به خبرنگار زیتون گفت: هویت طلبی یکی از مباحث مهم در عرصه های علمی و فرهنگی جامعه محسوب و دفاع از این هویت و امنیت جامعه برای همه یک ارزش تلقی می شود.
وی افزود: کسانی که در مناطق امن کشور پرورش یافته اند به طور ملموس رشادت ها و اقدامات دفاعی کشور را حس نمی کنند و در این راستا نقش ایفا شده توسط سپاه پاسداران در مناطق استراتژیک کشور تبیین نشده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:نقش ایفا شده توسط سپاه پاسداران در مناطق استراتژیک کشور تبیین نشده است/ضرورت تبیین علمی امنیت حاصل شده در کشور
 صومی گفت: جمهوری اسلامی، با اعمال سیاست اعتقادی، منطقه ی پرآشوب خلیج فارس را برای همگان به یک منطقه ی امن تبدیل کرده است. ما از امنیت حاصل شده احساس غرور می کنیم و جامعه ی دانشگاهی باید این احساس را به صورت علمی و فرهنگی تبیین کند.
وی همچنین در خصوص تقابل های موجود منطقه ای و جبهه ی مقاومت اظهار داشت: کشورهای مختلف درصدد سیطره ی مدرن بر منابع کشورها هستند. قطب بندی امروز قطب بندی منطقه ای نیست بلکه قطب بندی اعتقادی است.
قطب بندی امروز،قطب بندی اعتقادی است
نائب رئیس ستاد دانشگاهیان و پزشکان حامیان جبهه ی مقاومت گفت: امروز شاهد یک هژمونی عجیبی در دنیا هستیم که قسمت کوچکی از حاکمیت اسلام ناب در برابر حاکمیت بزرگی از لیبرالیسم و اسلام تزویر و خشونت طلب مقاومت می کند.
وی افزود: نگاه جدید و قلابی اسلام یعنی داعش در برابر اسلام ناب شکست خورده تلقی شده و یاوران اسلام ناب از سوریه تا نیجریه و آمریکای لاتین در حال گسترش هستند.
صومی اظهار داشت: ستاد دانشگاهیان و پزشکان حامیان جبهه ی مقاومت همواره در قالب های مختلف حامی رزمندگان اسلام بوده و خواهد بود.

 

  • نوشته شده
  • در شنبه 5 دي 1394