تاریخ : شنبه 6 آذر 1400
کد 12870

.

​​​​​​​دیدار اعضاء هیئت مدیره انجمن صنایع غذایی استان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز : همیشه عامل پشتیبان در افزایش کیفیت محصولات سلامت محور ،تسهیل کننده در امور تولید کنندگان و ارتقاء دهنده سلامتی مردم با لحاظ کردن حفظ کرامت انسانی باشیم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، دکتر نقی پور ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به همراه دکتر تربتی معاون غذا ودارو روز شنبه ، ششم آذرماه 1400 با اعضاء هیئت مدیره انجمن صنایع غذایی استان در اتاق ریاست دانشگاه دیدار و گفتگو کرد .
در این دیدار دکتر نقی پور به عنوان عضوی از جامعه سلامت از زحمات بی وقفه مدیران و کارکنان واحدهای تولیدی بخصوص در ایام کرونا تقدیر و تشکر نمود .
وی افزود : واحد های تولیدی بهداشتی و غذایی در دوران بیماری کرونا با احساس مسئولیت اجتماعی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و معاونت غذا ودارو در کمک به معیشت مردم و با خدمت رسانی به مردم  و تهیه و توزیع لوازم بهداشتی عمل خیرخواهانه ای انجام داده است .
دکتر نقی پور با بیان اینکه می توان با هم افزایی ، مسئولیت پذیری ، انتقاد پذیری ، مشورت پذیری و استفاده از پتانسیل های موجود در دانشگاهها و دانشکده ها و  سایر دانشگاههای داخلی و خارجی برای همکاری و تبلیغات محصولات علمی و دانشگاهی  تصمیم گیری کرده و کار را اجرائی تر کنیم  تا تولید محصولات سلامت محور روند رو به رشدی داشته باشند.
وی ادامه داد:  ما سعی خواهیم کرد در دانشگاه و  معاونت غذا و دارو  به عنوان نماینده در اداره و نظارت بر امور تولید کنندگان راهکارهایی را ارائه دهیم تا  همیشه عامل پشتیبان در افزایش کیفیت محصولات سلامت محور ،تسهیل کننده در امور تولید کنندگان و ارتقاء دهنده سلامتی مردم با لحاظ کردن حفظ کرامت انسانی باشیم.
دکتر یونس ژائله رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع غذایی استان به همراه دکتر جعفری دبیر و سایر اعضای انجمن صنایع غذایی ضمن تبریک انتصاب دکتر بهمن نقی پور به ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز و بحث در خصوص موانع و مشکلات تولیدکنندگان گفت: در همه مراحل تولیدات همواره با نظارت دانشگاه و معاونت غذا ودارو و سایر ارگانهای مربوطه سخت تلاش و کوشش کرده ایم تا جه در استان ، ایران حتی درسطح منطقه ای  و بین المللی در صنایع غذایی نام آور بوده و همواره در حال پیشرفت باشیم 
در خاتمه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز آمادگی دانشگاه علوم پزشکی و معاونت غذا ودارو  را برای حل مشکلات از جمله تجهیز آزمایشگاه ، ترخیص بموقع تولیدات ، کاهش  بروکراسی اداری و... اعلام نمود.


 
  • نوشته شده
  • در شنبه 6 آذر 1400