رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر ضرورت ارتقای جایگاه روابط عمومی در بخش های مختلف دانشگاه علوم پزشکی گفت: ارتقای جایگاه روابط عمومی تاثیر بسزایی در آگاهی بخشی عمومی خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر بهمن نقی پور در نخستین نشست هم اندیشی مسئولین روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی تبریز که سه شنبه پنجم بهمن ماه ۱۴۰۰ در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد از روابط عمومی به عنوان قلب تپنده این دانشگاه نام برد و اظهار کرد: اطلاع رسانی دقیق و انتقال صحیح و به موقع اخبار و اطلاعات به مردم از وظایف روابط عمومیها است.
وی ضمن تقدیر از همکاران تلاشگر در حوزه اطلاع رسانی با اشاره به جایگاه روابط عمومیها در بخش های مختلف این دانشگاه روابط عمومی را به عنوان پل ارتباطی مابین مردم و دانشگاه عنوان کرد و افزود: این ارتباط باید به شکل دوسویه باشد چرا که اگر این پل ارتباطی نباشد اطلاعات سریع و به موقع در اختیار مردم قرار نمی گیرد .
دکتر نقی پور با اشاره به اینکه ارسال لحظه به لحظه اخبار را مرهون تلاشهای شبانه روزی همکاران روابط عمومی هستیم افزود: اگر اطلاع رسانی روابط عمومیها نباشد توانمندی ها، تلاش ها، امکانات، شرایط علمی وآموزشی، درجات علمی و خدمات همکارانمان در عرصه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سمع و نظر مردم نمی رسد.
رئیس دانشگاه با تاکید بر آگاهی بخشی در تهیه اخبار و گزارش های خبری ادامه داد: یکی از مشکلات عمده در اطلاع رسانی توجه به موضوع آگاهی بخشی و آموزش مردم در مواردی مانند بهداشت و روان، تغذیه، مراقبت های مادران باردار، ارتباط خانوادگی و بهداشت فردی، بحث کرونا، فشارخون و دیابت وغیره است که باید روابط عمومیها در آموزش عمومی به صورت جدی ورود کنند.
وی ارتباط تنگانتگ با مردم توسط مسئولان و کارشناسان روابط عمومی بخش های مختلف را متذکر شد و افزود : کارشاسان روابط عمومی باید با دید وسیع به همه مسائل نگاه کرده و با تکیه بر توان تخصصی متخصصان دانشگاه برای نگرانیها و دغدغه های سلامتی مردم پاسخ ها وراهکارهای لازم را ارائه دهند .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز استفاده از ظرفیت های بین بخشی در توسعه و تسریع فعالیت روابط عمومی ها در واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی تبریز را یادآور شد و گفت: ما باید بتوانیم ضمن تعامل سازنده و همکاری و تعامل بین بخشی با سازمان ها و نهاد های دولتی از جمله استانداری، فرمانداری، نیروی انتظامی، رسانه های جمعی، صدا وسیما و ... در راستای ارتقای سلامت جامعه قدم برداریم.
وی همچنین با اشاره به وظایف درون سازمانی روابط عمومی ها اظهار کرد: انتظار داریم مسئولین روابط عمومیها از جزیره ای عمل کردن اجتناب کنند وبا همکاری وهمیاری وهمدلی با یکدیگر در پیشبرد اهداف دانشگاه از هیچ تلاشی دریغ نکنند .
دکتر نقی پور ضمن تاکید بر اینکه روابط عمومی ها نه برای مدیران و یا فرد خاص، بلکه باید برای رضای خدا کار کنند گفت: از زحمات و تلاش های تک تک روابط عمومیهای واحدهای تابعه دانشگاه که همواره برای سلامتی مردم تلاش می کنند تشکر می کنم و برای همه عزیزان آرزوی سلامتی وموفقیت دارم .
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این نشست با تاکید بر ارتباط دوسویه بین مدیریت و کارشناسان ستادی و مدیران روابط عمومی واحد های تابعه دانشگاه گفت: تلاش خواهیم کرد تا با تعامل و همفکری در راستای اعتلای روابط عمومی در دانشگاه قدم برداریم.
امیر عزیزی خواستار توجه به اطلاع رسانی کامل ، صریح و شفاف در دانشگاه علوم پزشکی شد و گفت: انتظار می رود خدمات ارائه شده در بخش های مختلف به صورت کامل اطلاع رسانی شود و اگر خدمتی ارائه دادیم آن خدمت را به نحو احسن اطلاع رسانی کنیم .
وی احصای مشکلات روابط عمومی های واحد های تابعه در این نشست را یادآور شد و گفت: هدف از برگزاری این نشست اطلاع از مسائل و مشکلات روابط عمومی ها و سعی در رفع آنها است.
در ادامه جلسه مسئولین روابط عمومی واحدهای مختلف دانشگاه به بیان مشکلات و موانع پیش روی خود اعم از کمبود امکانات، عدم وجود پست سازمانی، عدم حمایت برخی از مسئولین، نبود برخی آموزش ها، و... پرداختند.
در ادامه این نشست حمیده بردباری از کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی درخصوص موضوعات مرتبط با خبرنویسی، ارزهاش خبری و سبک های خبری مطالبی را خدمت حاضرین در جلسه ارائه داد.