رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر لزوم توجه به موضوع بهره وری در عملکرد سازمانی گفت: بهره وری، کارایی و اثر بخشی باید در نظام سلامت مورد توجه ویژه قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، شصت و چهارمین جلسه ستاد فرماندهی مدیریت مقابله با کرونا و نخسین جلسه این ستاد در سال جاری به ریاست رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حضور اعضای ستاد فرماندهی مدیریت کرونا روز دوشنبه، پانزدهم فروردین ماه ۱۴۰1 در سالن کنفرانس حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد.
دکتر بهمن نقی پور در این جلسه ضمن عرض تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه روزه داران، اظهار کرد: قدردان تلاش همه فعالان نظام سلامت در مقابله با کرونا در طول سال گذشته هستیم و امیدواریم همکاران خدوم ما در این عرصه سالی پر از سلامتی و موفقیت را پیش رو داشته باشند.
وی با تاکید بر ضرورت افزایش ضریب واکسیناسیون در سطح استان گفت: انتظار می رود با هماهنگی های صورت گرفته و پیگیری جدی مدیران مراکز، درصد تزریق واکسن کرونا با همکاری مسئولین واحدها افزایش یافته و شاهد سرعت بخشی به تزریق دوز سوم واکسن کرونا در سطح استان باشیم.
وی ادامه داد: امیدواریم امسال شاهد کمترین میزان عارضه و آمار مرگ و میر و بستری در خصوص بیماری کرونا باشیم.
دکتر نقی پور، خواستار افزایش میزان ارزیابی عملکرد بهینه با احصاء مشکلات در تمامی مراکز دانشگاهی، خصوصی و غیر دانشگاهی شد و افزود: باید تلاش کنیم تا بتوانیم فرایندها را با بهره وری بیشتر و با ارتقاء کیفیت، پیگیری کرده و شاهد افزایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خدمات رسانی باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اشاره ای نیز به تجویز داروهای خارج از پروتکل های بهداشتی و درمانی برای بیماران کرونایی داشت و گفت: روند نظارت بر تجویز دارویی را بر اساس پروتکل های وزارتی باید به صورت مستمر پیگیری کنیم.
وی ادامه داد: رعایت پروتکل های تجویز داروها طبق استاندارها و از طرف نهادهای نظارتی و با همکاری معاونت درمان، غذا ودارو و سازمان نظام پزشکی قطعا" تاثیربسزایی در روند تجویز منطقی دارو خواهد داشت .
دراین جلسه معاونت های درمان، بهداشت و مدیران مراکز بهداشتی و درمانی به ارائه گزارش عملکرد واحدهای تحت مدیریت خود در خصوص مقابله با بیماری کرونا پرداختند و آمادگی خود را جهت همکاری با کلیه واحدهای تابعه دانشگاه اعلام کردند.
بر اساس اطلاعات ارائه شده در این جسله، در حال حاضر از 21 شهرستان استان 4 شهرستان در وضعیت نارنجی، 15 شهرستان در وضعیت زرد و 2 شهرستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.
همچنین در حال حاضر 247 بیمار مبتلا به کرونا در استان بستری هستند که 82 نفر از آنها تحت مراقبتهای ویژه و 21 نفر از این تعداد نیز تحت دستگاه ونتیلاتور قرار دارند و متاسفانه 1 نفر از بیماران کرونایی نیز فوت کرده اند .
گفتنی است: درصد واکسیناسیون در استان ، دوز اول 89/82 درصد، دوز دوم 82/60 درصد و واکسن تزریق شده دوز سوم 52/36 درصد است.