بزرگداشت روز ملی فن آوری هسته ای با حضور اساتید مرکز آموزشی، درمانی و تحقیقاتی امام رضای (ع) برگزار شد.
دکتر محمد زاده با حضور در بخش پزشکی هسته ای مرکز، روز ملی فناوری هسته ای را به تمامی پرسنل شاغل در بخش پزشکی هسته ای تبریک گفت و برای همکاران این بخش آرزوی توفیق کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع)، رئیس مرکز آموزشی، درمانی و تحقیقاتی امام رضا(ع) ضمن قدردانی از زحمات بی شائبه پرسنل ابراز خشنودی کرد که در سایه وجود این بخش و تلاش های ارزشمند اساتید و کارکنان، بیماران استان از مراجعه به مراکز تهران بی نیاز شده اند .
مدیرگروه پزشکی هسته ای مرکز آموزشی، درمانی و تحقیقاتی امام رضا (ع) گفت: بخش پزشکی هسته ای در فضایی به مساحت حدود 350 مترمربع و با یک دستگاه گاما کمرا شروع بکار نموده ودر طبقه اول بیمارستان امام رضا (ع) مستقر است که از سال 1369مشغول خدمت رسانی به هموطنان عزیز است. در حال حاضر این بخش با در اختیار داشتن نیروی انسانی مجرب و پزشکان متخصص و نیز تجهیزات پیشرفته و به روز،آمادگی انجام تمام اسکن های پزشکی هسته ای با تعرفه دولتی و پذیرش بیماران بیمه های مختلف اصلی و تکمیلی را دارا است.
دکتر قره پاپاق افزود: فناوری هسته ای در علوم پزشکی، شامل استفاده از رادیوداروها و چشمه های پرتوزا در درمان فناوری هسته ای و بیماریهایی چون سرطان است.
وی در خصوص خدمات قابل ارائه این بخش گفت: تمامی اسکن های روتین در پزشکی هسته ای از جمله: اسکن پرفیوژن قلب، اسکن استخوان تمامی بدن، اسکن اکتروتاید، اسکن های کلیه DMSA) و DTPA(، اسکن های پرفیوژن و ونتیلاسیون ریه، بررسی ایزوتوپیک برگشت ادرار (VCUG)، پرفیوژن کبدی، بررسی مجاری صفراوی (HIDA) و بررسی اورکیت یا تورشن بیضه و همچنین اسکن لنفوسنتی گرافی Breast نیز انجام می شود.
این متخصص پزشکی هسته ای ابراز امیدواری کرد: با حمایت مسئولین دانشگاه بتوانیم بخش طب هسته ای را مجهزتر کنیم با اولویت تهیه دستگاه اسپکت سی تی تا مردم استان بتوانند خدمات جامع تری از بخش طب هسته ای دریافت کنند.
در این دیدار ضمن بررسی توانمندیهای بخش و نیازهای موجود در خصوص فضای فیزیکی و تجهیزات مورد نیاز مرکز بحث و بررسی صورت گرفت و از نزدیک محل های مد نظر مورد ارزیابی قرار گرفت.
گفتنی است بیستم فروردین روز ملی فن آوری هسته ای بوده است .