تاریخ : چهارشنبه 21 ارديبهشت 1401
کد 13725

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت خبر داد:

تدوین  بسته حمایتی- سیاستی افزایش تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین

دکتر منظم رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت در گردهمایی معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی گفت: از 18 مرکز رشد فناوری سلامت در سال گذشته در سه دسته نوپا، در حال توسعه و توسعه یافته مورد حمایت قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت،‌ دکتر منظم رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، به ارائه گزارشی از برنامه های حمایتی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در جهت شعار سال "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" پرداخت.
دکتر منظم با اشاره به اینکه حمایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در قبال پروژه و مشارکت از صنعت خواهد بود، گفت: مسیر دوم برای حمایت از مراکز رشد برنامه هاست. اگر مراکز رشد طرحی داشته باشد که منجر به محصول شود و در آن مشارکت از سمت صنعت را جذب کند حمایت معاونت را خواهند داشت.
او افزود: حمایت از طرح های فناورانه از مسیر طرح های یک درصد  از سال جاری آغاز شده است. از این پس درآمدهای یک درصد به صندوقی داده می شود و پس از اعلام فراخوان حمایت ها انجام می شود.
دکتر منظم از حمایت طرح های پسادکترا و پایان نامه های محصول محور خبر داد و گفت: حمایت از طرح های پسادکترا صنعتی به ازای هر پایان نامه 50 میلیون تومان و حمایت از پایان نامه های محصول محور تا سقف 100 میلیون تومان انجام می شود.
او به حمایت های غیرمستقیم اشاره کرد و گفت: یکی از راه های گرفتن حمایت برای هسته های فناور استفاده از شتابدهنده هاست. در آیین نامه مراکز رشد نیز شتابدهنده ها میتوانند در مرکز رشد مستقر شوند. از طریق شرکت های شتابدهنده می توان این حمایت را برای هسته های فناور و شرکت های مستقر در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری جذب کرد.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت در ادامه از برنامه های آتی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خبر داد و گفت: آیین نامه حمایت از واحدهای ارایه دهنده خدمات سلامت برای خریداری محصولات، فرآورده‌ها و خدمات تولید داخل و بسته حمایتی- سیاستی افزایش تولید دانش بنیان اشتغال آفرین از جمله حمایت هایی است در دستور کار داریم.
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 21 ارديبهشت 1401