EN
صفحه اصلی
سایت دانشگاه
اخبار
اخبار شهرستان
اخبار برگزیده
انتصابات
معرفی روابط عمومی
مدیر روابط عمومی
کارشناسان روابط عمومی
افتخارات
فیلم و صوت
گالری عکس
میز خدمت
فرم درخواست برگزاری اردوهای جهادی
فرم درخواست اکانت اینترنت
فرم درخواست پست الکترونیکی
سامانه نرم افزاری نقل و انتقال کارمندان
بیاینه توافق سطح خدمت
آزمون ضمن خدمت
ثبت نام متقضایان انجام طرح در استان آذربایجان شرقی
فرم credit approval دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سامانه درج و پیگیری انتقادات از واحد های دانشگاهی
سیستم مدیریت آموزش (سما)
نوبت دهی اینترنتی
فروشگاه برنامه های غیر حضوری مرکز آموزش مداوم
پایگاه نتایج پژوهش های سلامت کشور
سیستم مدیریت پژوهش (پژوهان)
دفترچه تلفن
بیانیه ها
خدمات الکترونیک
راهنماها
ارتباط با ما
انتصابات
خیرین سلامت
پاسخگویی به شکایات
تاریخ :
سه شنبه 10 خرداد 1401
کد
13835
لینک کوتاه
:
سه پیوند عضو هم زمان در بیمارستان امام رضا(ع) تبریز
عضو تیم پیوند مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) گفت: با توجه به ماهیت و پیچیدگی و سختی مسیر پیوند، نیاز به اقدامات و تمهیدات و تجهیزات خاص وجود دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع)، مرجان دهدیلانی عضو تیم پیوند با توصیف اینکه: تیم بیهوشی در همه عمل های جراحی به خصوص در پیوند به دلیل ماهیت و حساسیت آن نقش کلیدی دارد افزود: خطراتی که در بیهوشی پیوند هست بسیار بیشتر از سایر اعمال جراحی است بخصوص حساسیت اعمال جراحی پیوند به دلیل پیچیدگی ها و سختی های مسیر بیشتر است و نیازمند امکانات بسیار زیاد، تجهیزات درمانی و خدماتی فراوان، صرف هزینه بیشتر و توجه بیشتری است، در یک طرف خانواده داغداری با حس نوع دوستی، اعضای عزیزش را اهدا می کند و در آن طرف خانواده هایی که منتظر بهبود عزیزانشان هستند.
متخصص بیهوشی و مراقبت های ویژه، دارای مدرک بیهوشی پیوند اعضای داخل شکم در ادامه گفت: باید بدانیم که خانواده های اهدا کننده عضو در سخت ترین شرایط روحی برای رضای خدا و بدون نفع مالی، این کار را انجام می دهند و حتما باید فرهنگسازی لازم در این حیطه صورت بگیرد. افراد با تهیه کارت اهدای عضو آرزوی قلبی خود را در کمک به همنوعان خود و زندگی بخشیدن به دیگران نشان می دهند و هر فرد اگر این کارت را تهیه کند به تصمیم گیری راحت تر توسط خانواده اش کمک می کند.
دکتر دهدیلانی با بیان اینکه، فرشته ای دیگر با همراهی خانواده ای خیرخواه و انسان دوست، جان سه نفر از بیماران را نجات داد گفت: اهدا کننده خانمی۴۲ ساله دچار مرگ مغزی بود و گیرنده های عضو عبارتند از بیمار ۳۱ ساله نیازمند پیوند کبد است و پیوندهای کلیه یک بیمار چهل ساله و یک بیمار ۵۵ ساله هستند.
در مورد گیرنده باید بدانیم که گیرنده ها عموما بیماری های زمینه ای دارند و ممکن است پیوند را تحت الشعاع قرار دهند و هم پزشک و هم بیمار را به چالش بکشند. بیماران بهبود یافته حتما باید اقدامات لازم در راستای خودمراقبتی را انجام دهند و در این راه نیازمند حمایت مسئولین و خیرین می باشد.
تشکر میکنم از ریاست محترم دانشگاه جهت حمایت همه جانبه تیم پیوند دانشگاه و تقدیر فراوان از تیم پر تلاش پیوند چه کادر بیهوشی و چه اتاق عمل که در هر ساعتی از شبانه روز بدون چشم داشت همواره برای خدمت در این کار خداپسندانه همراه تیم پیوند دانشگاه هستند.
دکتر رضا موثقی گرگری، متخصص بیهوشی و فلوشیپ درد، حاضر در پیوند کلیه گفت: فردی که کاندید اهدا عضو است هیچگونه عملکرد مغزی ندارد ولی مطمئنا بعضی از اعضای بیمار مرگ مغزی برای بیماران دیگر حیات بخش خواهد بود و مطمئنا هر کس یک فرد را زنده کند به تعبیر قرآنی انگار به همه بشریت زندگی بخشیده است.
وی در ادامه گفت: ما از طبع بلند اهدا کنندگان عضو چه از خانواده افراد مرگ مغزی و چه افراد زنده ای که به دوستان یا اعضای خانواده خود کمک می کنند ممنونیم.
گفتنی است: تیم بیهوشی پیوند دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای پیشرفت و توسعه خدمات بیهوشی مورد نیاز برای انواع جراحی های در زمینه پیوند، نیازمند حمایت خیرین و مسئولان است.
نوشته شده
در
سه شنبه 10 خرداد 1401
برچسب ها
بیمارستان امام رضا (ع)
پیوند
دکتر دهدیلانی