تاریخ : شنبه 4 تير 1401
کد 13936

آغاز به کار کارگاه ملی نهایی سازی برنامه ارتقای آمادگی و پاسخ به پاندمی کووید-۱۹/ آنفلوانزا و سایر بیماری های حاد تنفسی واگیردار (نوپدید و بازپدید) در تبریز

کارگاه ملی نهایی سازی برنامه ارتقای آمادگی و پاسخ به پاندمی کووید-۱۹/ آنفلوانزا و سایر بیماری های حاد تنفسی واگیردار (نوپدید و بازپدید) صبح امروز شنبه چهارم تیر ماه 1401 با حضور مدیرانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان بهداشت جهانی و مدیران سازمان های ذی ربط در تبریز آغاز به کار کرد.



رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در آیین آغاز به کار این کارگاه ملی با اشاره به تلاش های وزارت بهداشت برای برگزاری این کارگاه تخصصی گفت: امروز به همت دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان بهداشت جهانی شاهد حضور نمایندگان وزارتخانه ها، نهاد ها و سازمان های ذی ربط  در مواجه با همه گیری ها در این کارگاه آموزشی هستیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکتر بهمن نقی پور، با اشاره به هدف اصلی این کارگاه اظهار کرد: هدف اصلی این کارگاه ارتقای پیش نویس برنامه ادغام یافته آمادگی و پاسخ به پاندمی آنفلوانزا / پاندمی کووید ۱۹ و عفونت های حاد تنفسی مستعد ایجاد همه گیری در جمهور ی اسلامی ایران است.
وی، از برگزاری 10 کارگروه تخصصی در طول برگزاری این کارگاه ملی خبر داد و گفت: دریافت نقطه نظرات و ایجاد وحدت نظر بین ذینفعان مختلف برنامه در ادارات کل وزارت بهداشت و سایر سازمان ها و وزارتخانه های ذینفع،  تعیین اقدامات راهبردی و فعالیت های اساسی از طریق بحث پیرامون اقدامات فهرست شده زیر حیطه‌های 4،7 و 9 برنامه، استخراج اقدامات و فعالیت های عملیاتی زیر هر اقدام راهبردی و جمع بندی نظرات و ارتقای پیش نویس تهیه شده برنامه ادغام یافته از جمله اهداف اختصاصی است که در کارگروه های تخصصی به آن پرداخت می شود. 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز،  بهره گیری از تجربیات دوران همه گیری کرونا را ضرورتی انکار ناپذیر دانست و گفت: در جریان کووید ۱۹ شاهد مرگ و میر قابل توجه در سطح جهانی بودیم و  این همه گیری از نظر اجتماعی و اقتصادی نیز ویرانگر بود از این رو به منظور موجهه با مشکلات مشابه باید آمادگی خود را بیش از پیش بهبود ببخشیم.
دکتر نقی پور، خاطرنشان کرد: با بهره گیری از توان کارشناسان داخلی و حضور کارشناسان خبره و توانمند سازمان بهداشت جهانی امروز گرد هم آمده ایم تا با تکیه بر تجربیات آموخته شده و اسناد و داده های موجود راهکارهایی را برای آینده تنظیم کنیم.
همکاری مردم و حکومت ها دستاورد مهم پاندمی کووید19 بود
وی همکاری مردم و حکومت ها را دستاورد مهم پاندمی کووید ۱۹ در سطح دنیا دانست و گفت: همه گیری کرونا با هماهنگی و همکاری مردم و حکومت ها کنترل شد و ما نیز در کشور خود شاهد همکاری مردم با حکومت بودیم و امیدواریم در این نشست این تجربه مهم مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، خاطرنشان کرد: این گردهمایی یکی از بزرگترین گردهمایی ها با حضور بخش قابل توجهی از ذی نفعان است و امیدواریم با نهایی سازی برنامه ها و تجارب آموخته شده در روبرویی با پاندمی های احتمالی در آینده قوی تر عمل کرده و عوارض و مشکلات ناشی از آن را کاهش دهیم.
جینا سامان -مسئول تیم برنامه آمادگی در برابر پاندمی آنفلوانزا سازمان بهداشت جهانی-، نیز در ادامه این کارگاه ملی ضمن تقدیر از خدمات دانشگاه علوم پزشکی تبریز در برپایی این کارگاه تخصصی گفت: امیدواریم در این نشست با جمع بندی تجربیات وزارت بهداشت و سازمان های مربوطه شاهد اقداما مفیدی برای نسل های آینده باشیم و دستاوردهای این کارگاه به صورت عملیاتی برای آینده به کار گرفته شود.
گفتنی است کارگاه ملی نهایی سازی برنامه ارتقای آمادگی و پاسخ به پاندمی کووید-۱۹/ آنفلوانزا و سایر بیماری های حاد تنفسی واگیردار (نوپدید و بازپدید) چهارم الی نهم  تیرماه در تبریز در حال برگزاری است.









 

  • نوشته شده
  • در شنبه 4 تير 1401