EN
صفحه اصلی
سایت دانشگاه
اخبار
اخبار شهرستان
اخبار برگزیده
انتصابات
معرفی روابط عمومی
مدیر روابط عمومی
کارشناسان روابط عمومی
افتخارات
فیلم و صوت
گالری عکس
میز خدمت
فرم درخواست برگزاری اردوهای جهادی
فرم درخواست اکانت اینترنت
فرم درخواست پست الکترونیکی
سامانه نرم افزاری نقل و انتقال کارمندان
بیاینه توافق سطح خدمت
آزمون ضمن خدمت
ثبت نام متقضایان انجام طرح در استان آذربایجان شرقی
فرم credit approval دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سامانه درج و پیگیری انتقادات از واحد های دانشگاهی
سیستم مدیریت آموزش (سما)
نوبت دهی اینترنتی
فروشگاه برنامه های غیر حضوری مرکز آموزش مداوم
پایگاه نتایج پژوهش های سلامت کشور
سیستم مدیریت پژوهش (پژوهان)
دفترچه تلفن
بیانیه ها
خدمات الکترونیک
راهنماها
ارتباط با ما
انتصابات
خیرین سلامت
پاسخگویی به شکایات
تاریخ :
شنبه 18 تير 1401
کد
13998
لینک کوتاه
:
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشجویان مهندسی پزشکی دانشکده علوم نوین پزشکی ریحانه افغان ،امین بشارت، آرمین علیزاده به نام تیم ذهن زیبا به راهنمایی دکتر ناصر صمدزاده اقدم عضو هیئت علمی گروه مهندسی پزشکی این عنوان را کسب کردند.
گفتنی است این مسابقات در تاریخ ۱۹ خرداد ماه ۱۴۰۱ در تهران و در محل آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز با هدف ارتقای موقعیت ایران در سطح منطقهای،ملی و بین المللی و تقویت توان رقابتی پژوهشگران و فناوران در حوزه علوم و فناوریهای شناختی از طریق آموزش مستمر و فراهم آوری زمینه های فعالیت در زمینه تصویر برداری مغز،تحریک و پردازش اطلاعات مغز در سطح پیشرفته و روزآمد به منظور پشتیبانی از فعالیتهای پژوهشی،توسعه فناوری و آموزشی کلیه مراکز علمی کشور و همچنین آشنایی پژوهشگران با حوزه BCI، آشنا شدن پژوهشگران با واسطهای مغز و رایانه غيرفعال، کمک به کاربردی شدن واسطهای مغز و رایانه و توسعه محصولات کاربردی در حوزه نقشه برداری مغز برگزار شد.
آشنایی مختصر با واسط مغز- رایانه به دنبال برخی ضایعات عصبی و نخاعی قابلیت حرکت فرد محدود میشود. یکی از رویکردهایی که در بهبود این بیماريها مطرح است تشخیص میزان حرکت عضو از روي سیگنال مغزي و ارائهي فیدبک به سیستم عصبی است که در بحث رباتهاي پزشکی و نیز مطالعات نگاشت مغز کاربرد دارد. همچنین واسطهاي مغز-ماشین و یا مغز- کامپیوتر به عنوان یکی از راهحلها در افزایش قابلیت کنترل حرکتی این افراد مطرح هستند. در این واسطها اراده و یا حرکت نسبی اندام بیمار از روي سیگنال EEG تشخیص داده شده و به عنوان یک سیگنال فرمان به ماشین یا کامپیوتر و یا حتی ویلچیر اعمال میگردد. سیستمهاي رابط مغز-رایانه را میتوان به دو دسته کلی سیستمهاي فعال و غیرفعال تقسیم کرد. رابط مغز-رایانه فعال یک الگوي رایج (BCI (است که در آن نیاز است کاربر سیگنالهاي مغزي خود را به صورت فعال کنترل نماید. در مقابل، در رابطهاي مغز- رایانه غیرفعال، اطلاعاتی از فعالیت ذهنی کاربر بدون نیاز به کنترل فعالیت مغز توسط کاربر به یک برنامه رایانهاي ارائه میشود. مانیتور کردن سطح هوشیاري اپراتورهایی که وظایف تکرارشونده انجام میدهند، نظارت بر میزان توجه و تمرکز در آموزش از راه دور کودکان و بررسی خواب آلودگی یا سطح هوشیاري رانندگان نمونه هایی از رابطهاي مغز-رایانه غیرفعال هستند. جهت توضیحات بیشتر در مورد رویداد به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://nbml.ir/fa/events/The-Fifth-National-Brain-Computer-Interface--BCI--Competition-Focusing-on-Auditory-Attention#.
نوشته شده
در
شنبه 18 تير 1401
برچسب ها
گروه مهندسی پزشکی
واسط مغز- رایانه
مسابقات ملی BCI