دکتر بهمن نقی پور، سلامت روان و آرامش انسان ها را جوششی از درون افراد دانست و اظهار کرد: معقول کردن خواسته ها و مغتنم شمردن داشته ها به آرامش انسان ها می انجامد و رسیدن به این مرحله با آموزش در زمینه های مختلف ممکن می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه، جلسه کارگروه شورای تامین سلامت روان شناختی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در روز دوشنبه، ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۱، در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این جلسه با تبریک هفته وحدت و گرامیداشت روز جهانی سلامت روان، اظهار کرد: سلامت روان، مهمترین بعد سلامت انسان ها است و توجه به این وجه از سلامت در میان دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه حائز اهمیت است.
دکتر بهمن نقی پور با اشاره به اینکه سلامت روان با آموزش های مناسب حاصل می شود، ادامه داد: در غیبت آموزش های صحیح و مناسب، افراد ناتوانی پرورش می یابند که سلامت جامعه را تحت الشعاع قرار می دهند.
وی با بیان اینکه دانشگاه با دانشجو معنا پیدا می کند، افزود: وظیفه همه مسئولان دانشگاه این است که در دوران تحصیل دانشجویان، سلامت روحی، روانی و جسمی دانشجویان را تامین کنند تا دانشجویان پس از فارغ التحصیلی در خدمات دهی به جامعه موثر باشند.
سلامت روان و آرامش انسان ها جوششی از درون افراد دانست
رئیس دانشگاه در ادامه سخنانش، سلامت روان و آرامش انسان ها را جوششی از درون افراد دانست و اظهار کرد: معقول کردن خواسته ها و مغتنم شمردن داشته ها به آرامش انسان ها می انجامد و رسیدن به این مرحله با آموزش در زمینه های مختلف ممکن می شود.
دکتر نقی پور، همه بخش های مختلف دانشگاه را مسئول در حوزه سلامت روانی دانشجویان دانست و ادامه داد: معرفی مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی دانشگاه به عنوان تنها مسئول در این حوزه حوزه راهگشا نخواهد بود.
وی، ارتقای سطح سلامت روان دانشگاهیان علوم پزشکی تبریز را منوط به هماهنگی بخش های مختلف دانشگاه معرفی کرد و افزود: هماهنگی بین بخشی سبب هم راستا شدن فعالیت ها، پرهیز از عملکرد جزیره ای و در نتیجه افزایش تاثیرگذاری برنامه ها در حوزه سلامت روان می گردد.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه برگزاری اردو، فعالیت های مذهبی، فرهنگی، ورزشی و... سبب ارتقای سلامت روان دانشجویان می شود، گفت: این فعالیت ها هر چند در حوزه های متنوعی است؛ اما با هماهنگی بین بخشی، در یک راستا یعنی افزایش سلامت روان دانشجویان عمل می کنند.
دکتر نقی پور در بخش پایانی سخنانش با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز به تنهایی نمی تواند سلامت روان جامعه را بهبود بخشد، ادامه داد: ارتقای سلامت روان جامعه نیز با همکاری و هماهنگی سازمان ها و نهادهای مختلف کسب می شود.
بر اساس این گزارش، در ابتدای این جلسه، میرهاشم میرکاظم پور، رئیس مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی، گزارشی از عملیاتی کردن مصوبات جلسات پیشین کارگروه شورای تامین سلامت روان شناختی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه، فعالیت های مختلف این مرکز، برنامه های آتی و نیز پیشنهاداتی در راستای ارتقای سلامت روان دانشگاهیان ارائه کرد.
گفتنی است در این جلسه، حجت الاسلام دکتر یوسف خیری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر علی عابد الهی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دکتر جواد احمدیان، معاون درمان دانشگاه، دکتر غلامرضا فرید اعلائی، معاون آموزشی دانشگاه، امیر عزیزی، مسئول روابط عمومی دانشگاه، دکتر فرهاد عباسعلیزاده خیابان، مدیر امور دانشجویی دانشگاه، دکتر مهدی پروین زاده، مدیر امور فرهنگی دانشگاه، و دکتر مریم اکبری، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، حضور داشتند.
شایان ذکر است مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی دانشگاه پیش از برگزاری جلسه کارگروه شورای تامین سلامت روان شناختی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه، نشست هم اندیشی ترویج سبک زندگی ایرانی - اسلامی با محوریت روان شناسی اسلامی با حضور حجت الاسلام دکتر یوسف خیری و نیز جلسه هم اندیشی پیرامون ارائه خدمات جامع بهداشتی و درمانی به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور دکتر حسین حقائی، معاون بهداشت دانشگاه، را برگزار کرده بود.