تاریخ : چهارشنبه 25 آبان 1401
کد 14633

تعامل سازنده مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی با گروه روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز

رئیس مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی دانشگاه، اساتید مجرب گروه روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه را پتاسیل عظیم برای ارتقای سطح سلامت معنوی و بهداشت روان دانشجویان دانست و ادامه داد: استفاده از این ظرفیت بزرگ، در پیشگیری هر چه بهتر از آسیب های اخلاقی و اجتماعی و مطالعه دقیق و شناسایی شیوه های مختلف مقابله با رفتارهای آسیب پذیر و خطر آفرین برای دانشجویان دانشگاه بسیار موثر است. 

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی این دانشگاه ،جلسه مشترک مدیر گروه روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه و رئیس مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی دانشگاه با حضور مشاورین این مرکز در روز چهارشنبه، چهارم آبان ماه ۱۴۰۱، در مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه، رئیس مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی دانشگاه اظهار امیدواری کرد با همدلی و همکاری گروه روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه، شاهد ارائه خدمات ارزنده و موثر در راستای بهبود کامل سلامت روان دانشجویان دانشگاه باشیم.

دکتر میرهاشم میرکاظم پور با اشاره به تاکیدات رئیس دانشگاه مبنی بر تامین و ارتقای سلامت جسمی و روانی دانشجویان در دوران تحصیل برای ایفای نقش موثر در جامعه پس از فارغ التحصیلی، اظهار کرد: مقولات مهم مثبت اندیشی دانشجویان، آشنایی با سبک زندگی ایرانی-اسلامی و پیوند عمیق اساتید و دانشجویان از رویکردهای اصلی و دارای اولویت وزارت بهداشت در جهت ارتقای ارتقای سلامت دانشجویان است و مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی نیز در این زمینه می کوشد.

تعامل سازنده مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی با گروه روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز

وی، اساتید مجرب گروه روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه را پتاسیل عظیم برای ارتقای سطح سلامت معنوی و بهداشت روان دانشجویان دانست و ادامه داد: استفاده از این ظرفیت بزرگ، در پیشگیری هر چه بهتر از آسیب های اخلاقی و اجتماعی و مطالعه دقیق و شناسایی شیوه های مختلف مقابله با رفتارهای آسیب پذیر و خطر آفرین برای دانشجویان دانشگاه بسیار موثر است.

رئیس مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی دانشگاه افزود: غربالگری سلامت روان و سنجش دقیق سیمای زندگی دانشجویی، بررسی روند کمی و کیفی مشاوره های صورت گرفته در کنار سایر تکنیک های روانشناختی، تضمین کننده سلامت روان دانشجویان است که با همکاری مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی دانشگاه و گروه روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه امکان پذیر است.

در ادامه این جلسه،مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ضمن ابراز خرسندی از تلاش ها و فعالیت های صورت گرفته توسط رئیس و مشاورین مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه، اظهار کرد: توانمندسازی و مهارت آموزی از اهم برنامه های اولویت دار گروه روانپزشکی است.

دکتر فخاری با اشاره به اینکه بایستی از ظرفیت و پتاسیل همدیگر بهره مند شویم، گفت: این گروه آمادگی دارد بر مبنای پروژه های علمی و تحقیقات اساتید محترم و نیز پایان نامه های دانشجویی و با استفاده از ظرفیت ها و امکانات موجود، راهکارهای اساسی و پیشگیرانه را ارائه کند تا شاهد هر چه بیشتر حل مسائل مربوط به روانشناختی دانشگاه باشیم.

تعامل سازنده مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی با گروه روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز

وی تاکید کرد: نبایستی مراحل تشخیصی و درمان مراجعین از طریق مشاورین به کندی صورت پذیرد. بلکه بایستی در حداقل زمان ممکن اقدامات اولیه و نیز هماهنگی های لازم اجرایی گردد.

مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه در بخش پایانی سخنانش، اشاره ای به خدمات ارزنده روانپزشکان در طول دوران کرونا و راه اندازی سایت های دسترسی برای مهارت آموزی و آموزش بهداشت درمان و اصول مقابله با پساکرونا کرد و ارتباط تنگاتنگ این گروه با مرکز مشاوره را امری ضروری دانست.

بخش پایانی این نشست به پرسش و پاسخ کارشناسان مشاوره و طرح موارد و سوالات تخصصی اختصاص یافته بود.

گفتنی است این نشست از سلسله برنامه های هفته سلامت روان به همت مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای ارج نهادن و نیز قدردانی از تلاش همکاران و اساتید پرتلاش گروه روانپزشکی علوم رفتاری دانشگاه شکل گرفته بود.

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 25 آبان 1401