تاریخ : جمعه 25 آذر 1401
کد 14883

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تشریح کرد:

ممانعت از فرار مغز‌ها با اجرای کامل طرح همسان‌سازی حقوق اساتید

دکتر علیرضا منادی در بیست و یکمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز که در سالن اجتماعات شایانمهر دانشکده پزشکی برگزار شد، گفت: ایران در حوزه نانوپزشکی و نانوکشاورزی رتبه سوم در دنیا را به خود اختصاص داده است و در حوزه فنی مهندسی جزء ۹ کشور دنیا قرار گرفته است و اجرای طرح همسان سازی حقوق اساتید دانشگاه، مانع خروج مغزها از کشور می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه دکترعلیرضا منادی در بیست و یکمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز که در سالن اجتماعات شایانمهر دانشکده پزشکی برگزار می شد از سهم دو درصدی ایران در بین ۵۶ کشور اسلامی در تولید دانش خبر داد و تاکید کرد این درصد نشان از رشد خوب علمی کشور در سال‌های گذشته دارد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرای طرح رتبه بندی معلمان اظهار داشت: با اجرای طرح رتبه بندی، عنصر رقابت وارد نظام آموزشی می شود و معلمان با گذراندن100 شاخص در عرض پنج سال خدمت، خود را پرورش داده و کیفیت تدریس را افزایش می یابد و بعد از پنج سال ارزیابی شده که در صورت عدم کسب رتبه از دسته آموزشی انتزاع می گیرد.

وی همچنین به اجرای طرح همسان سازی حقوق اساتید دانشگاه اشاره کرد و افزود: اجرای این طرح مانع خروج مغزها از کشور می شود. منادی با اشاره به اهمیت جایگاه شرکت های دانش بنیان در ایران گفت: ایران در حوزه نانوپزشکی و نانوکشاورزی رتبه سوم در دنیا را به خود اختصاص داده است و در حوزه فنی مهندسی جزء ۹ کشور دنیا قرار گرفته است.

وی ادامه داد: سال ۸۹ قانون دانش بنیان تصویب شد که اجرای قانون در دست مقام معظم رهبری بود که با این قانون ۸ هزار شرکت دانش بنیان پایه گذاری شد و کمک بسزایی در اقتصاد کشور کرد و تا سال گذشته ۴۰۰ میلیارد تومان فروش شرکت های دانش بنیان درآمدزایی کرد منادی تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان با به کارگیری ۴۰۰ هزار نفر و ایجاد ۶۰۰ شرکت در محوطه شریف از خروج فارغ التحصیلان جلوگیری کرده و ۲۲۰۰ میلیارد تومان فروش و ۳۵۰۰ میلیارد تومن ایجاد اشتغال کردند.



 

  • نوشته شده
  • در جمعه 25 آذر 1401