نشست حمایت از ایده های نوآورانه اساتید، دانشجویان و کارکنان بیمارستان امام رضای تبریز به منظور بررسی آخرین اقدامات صورت گرفته در این حوزه و بررسی طرح های پیشنهادی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی و تحقیقاتی امام رضای تبریز، نشست حمایت از ایده های نوآورانه اساتید، دانشجویان و کارکنان این مرکز در تاریخ بیست و سوم آذر ماه 1401 به همت معاونت آموزشی، پژوهشی بیمارستان برگزارشد.
دکتر مجتبی محمدزاده -رئیس مرکز امام رضا(ع) تبریز- در این نشست، ضمن تبریک هفته پژوهش به اساتید و دانشجویان، با تشریح این که هدف این نشست تلفیق علم و آموزش و عمل در حوزه سلامت و آموزش پزشکی است گفت: ما از پژوهشگران حمایت می کنیم تا ایده هایشان را به مرحله تولید و تجاری سازی برسانند و خوشبختانه با حضور استاد سودابه داوران و دکترحسن سلیمان پور این ایده ها تکمیل ودر مرکز نوآوری و شتابدهی سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز پرورش داده می شوند.
دکتر محمدزاده گفت: این مرکز در واقع قطب تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز هست و با حضور اساتید توانمند و مراکز تحقیقاتی متعدد امتیاز ویژه ای دارد تا دانشجویان بتوانند جهت پروژه های تحقیقاتی و پایان نامه های خود از این ظرفیت استفاده کنند.
رئیس مرکز نوآوری و شتابدهی سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این نشست گفت: در این نشست 15 ایده نو درحوزه سلامت و آموزش پزشکی مطرح شد که لازم است ایده های برتر برای بررسی های کارشناسی به مرکز نوآوری و شتابدهی سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز ارجاع شود.
پروفسور سودابه داوران افزود: طرح های ارائه شده در این نشست بسیار عالی و نوآورانه بودند و در سطح استاندارهای بین المللی هستند.مطمئنا با پیگیری و توانمندسازی این ایده ها در مرکز نوآوری و شتابدهی سلامت دانشگاه می توانند خروجی های موفقی داشته باشند و به سمت مراکز رشد یا تولید ومحصول در حیطه علوم پزشکی هدایت شوند.
وی با توصیف اینکه بسیاری از دانشگاه های پیشرفته دنیا مرکزنوآوری را در مراکز درمانی شان دارند گفت: جای تبریک هست برای بیمارستان امام رضای تبریز که در طرح توسعه مرکز نوآوری جزو بیمارستان های پیشرو کشور هست.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین با اشاره به اینکه نتایج پژوهش درارتقای درمان و بالین نقش ایفا می کند افزود: این حرکت بسیار با ارزش هست وتوانمندی های ایده پردازی و نوآوری در توسعه نظام سلامت تاثیر گذاراست که به نوبه خود موجب توسعه پایدار کشورمی شود.
وی گفت: ایده های بسیار جذابی که توسط ذهن های خلاق دانشجویان طرح می شود و امیدواریم کسانی که ایدهای خوبی در حوزه سلامت دارند بتوانند با کمک و راهنمایی های مرکز نوآوری و شتابدهی سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نتابج دلخواه برسند.
دکتر حسن سلیمان پور- معاون آموزشی پژوهشی بیمارستان امام رضا(ع) – نیز گفت: دفتر نوآوری این مرکز تنها دفتر نوآوری مرکز آموزشی درمانی شمالغرب کشورهست که با مجوز رسمی فعالیت خود را شروع کرده است.
وی افزود: دانشگاه های نوآور دانشگاههای پیشرو هستند و بیمارستان های نوآور بیمارستانهایی هستند که در جهت تحقق دانشگاه های نسل سه و چهار حرکت می کنند و این مرکز برای رسیدن به اهداف آموزشی درمانی و تحقیقاتی خود ضروری است تا همسو با دانشگاههای نسل سه و چهار حرکت کند.
این استاد دانشگاه گفت: یک بررسی اجمالی از چند دانشگاه معتبر بین المللی (اکسفورد، ام آی تی و پنسیلوانیا) نشان می دهد که میانگین بالای 83 درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه ها بعد از فراغت از تحصیل مشغول به کار می شوند و حقوق سالیانه بالایی را دریافت می کنند وما ناگزیر هستیم که پیوند جامعه علمی دانشگاه و صنعت را در جامعه گسترش دهیم و این نشست هم در همین راستا در این مرکز برگزار شده است.