معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: کارگروه تحقیق و توسعه به دنبال مستندسازی تجربیات و انتشار در بین همه مجموعه های دانشگاه علوم پزشکی تبریز است ونتایج کارگروه بدون شک در انتقال تجربه برای همه دانشگاه ها موثر و مفید خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از روابط عمومی بیمارستان امام رضا(ع) خبرنگار روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی و تحقیقاتی امام رضا (ع) تبریز مصاحبه ای در خصوص روند پیشرفت کارگروه تحقیق و توسعه در مرکز امام رضا(ع) با دکتر علی جنتی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز، انجام داده است که متن مصاحبه به شرح زیر است:
ضمن عرض سلام لطفا بفرمائید از آغاز فعالیت کارگروه تحقیق و توسعه و برگزاری جلسات مرتب و مداوم پیشرفت اهداف کارگروه را چگونه ارزیابی می کنید؟
- این اتفاق خوبی که در دانشگاه علوم پزشکی تبریز افتاده، در واقع حرکت نوپایی است. سیستم این احساس نیاز را داشت و از کارگروه تحقیق و توسعه هم در بیمارستان و هم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز استقبال خوبی شد و این حرکت با حمایت هیات رئیسه مخصوصا شخص رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اتفاق افتاد و یک کار بی نظیر و بسیار ارزشمندی است
.
این طرح برای اولین بار و بصورت پایلوت در مرکز آموزشی درمانی و تحقیقاتی امام رضا(ع) تبریز اجرا می شود لطفا بفرمائید همکاری این مرکز آموزشی، درمانی با کارگروه تحقیق و توسعه چگونه است؟
- میزان همکاری واقعا بیش از تصور ما بود هم رئیس مرکز دکتر مجتبی محمدزاده که کلا پای کار بودن و معاونان و همکاران بخش های مختلف بیشتر از انتظارکارگروه همکاری کردند و مشخص است که مجموعه بیمارستان برای حل مشکلات اهتمام ویژه دارد و در همه بخش هایی که مراجعه کردیم با دراختیار گذاشتن اطلاعات صحیح همکاری موثر کردند و ما اطمینان داریم مسیری که آغاز شده و با روشی که شروع شده است، نتایج خوبی هم برای دانشگاه و هم برای معاونت توسعه مدیریت و منابع که به دنبال مدیریت صحیح هزینه ها است خواهد داشت
.
با توجه به اینکه به تازگی جلسات این کارگروه به صورت آنلاین نیز پخش می شود، استقبال از جلسات آنلاین چگونه بوده است؟
- اعتقاد همه ذی نفعانی که این جلسات را برگزار می کنند انتقال و ترجمان دانش برای تمام سطوح مدیریتی است و سعی همه ما این است که نتیجه را در اختیار تمام مراکز آموزشی درمانی قرار دهیم. از جلسه سوم به بعد استقبال بسیار زیادی از این کارگروه شد به طوری که علاوه بر حدود شصت نفری که حضوری شرکت می کردند بیش از صد نفر در وبینار شرکت کردند .
قبلا اعلام کردید که نتایج بررسی های این کارگروه قرار است به صورت کشوری ارائه شود، به نظرتان آیا این هدف محقق خواهد شد؟ آیا نتایج کار قابل استفاده برای دانشگاه های دیگر خواهد بود؟
- ما به دنبال مستندسازی این تجربیات و انتشار آن در بین همه مجموعه های دانشگاهی هستیم.
- بسیاری از مشکلاتی که در یک مجموعه بیمارستانی و یا بقیه واحدها وجود دارد معمولا تکراری است و راه حل های مشترکی دارند لذا نتایج حاصل برای همه قابل استفاده خواهد بود و قصد ما این است که به سمت مداخلات مثبت برویم و به همکاران کمک کنیم
. اعتقاد من این است که مدیریت در عصر کنونی باید به دنبال مسیرهای مختلف برای شناسایی و حل مشکلات باشد و یک قطب علمی و اجرایی در معاونت توسعه دانشگاه و دانشکده مدیریت به وجود آمده و باعث تشکیل این کارگروه شده است
.
ضمن تقدیر از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید در پایان مصاحبه اگر اگر صحبت پایانی دارید بعنوان کلام آخر بفرمائید؟
- قدردان زحمات همه همکاران بخصوص روابط عمومی ها هستیم که وظیفه مهم اطلاع رسانی را به نحو شایسته ای انجام می دهند، این برنامه برای اساتید، مدیران و دانشجویان تجربه یک کار تیمی بزرگی است که در بین نهاد سیاست گذار، نهاد اجرا کنند و نهاد آموزش دهنده و دانشجو اجرا شده است. یقینا تجربه با ارزشی خواهد بود و نتایج با برکتی هم انشاالله برای مدیران ، کارکنان و برای مجموعه دانشگاه های علوم پزشکی کشور در پی خواهد داشت.