به مناسبت هفته سلامت و همزمان با مراسم نواخته شدن زنگ سلامت در مدرسه شاهد مهدیه تبریز، جشنواره غذای سالم نیز در این مدرسه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از مرکز بهداشت استان، مهندس فتح اله پورعلی، مدیرگروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت آذربایجان شرقی در خصوص این جشنواره گفت: جشنوارههای غذا در سرتاسر استان در برنامههای مختلف یا در بطن کمپینهای مختلف برگزار میشود که این بار به مناسبت فرا رسیدن هفته سلامت به صورت نمادین در مدرسه شاهد مهدیه تبریز برگزار شد.
وی ادامه داد: هدف ما از برپایی جشنواره غذای سالم، فرهنگسازی الگوی تغذیه سالم در آشپزی و پخت و پز خانوارها است که هرچه در پخت و پز تغذیه سالم را رعایت کنیم، قدمهای مفیدی برداشتهایم؛ اگر اقلامی که انتخاب میکنیم درست باشند، غذای ما سالم خواهد بود و تغذیه سالم فرد را تامین میکنیم.
پورعلی خاطرنشان کرد: کاهش، نمک، روغن و شکر و افزایش استفاده از لبنیات، میوه و سبزی، ماهی، پروتئین و حبوبات در داوری غذاهای جشنواره مهم است و این آیتمها در نظر گرفته شده و در انتهای جشنواره از افرادی که غذاهای سالم تری پختهاند، تقدیر میشود.