دانشگاه علوم پزشکی تبریز در شاخص داروسازی (فارماکولوژی، توکسیکولوژی و فارماسیوتیکس) موفق به کسب جایگاه 50 ام جهانی در بین دانشگاه ها شده است. لازم به ذکر است در همین شاخص دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دارای جایگاه اول در خاورمیانه و ایران است.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری به نقل از واحد علم سنجی دانشگاه، نظام ارزیابی و رتبهبندی بینالمللی سایماگو (SIR)، یکی از نظام های معتبر و دارای قدمت است که سالانه عملكرد پژوهشي دانشگاهها و مؤسسات پژوهشي جهان را بر اساس سه دسته شاخصهای پژوهشی،نوآوری و اجتماعی ارزيابي و رتبهبندی مینماید.
بر اساس این اعلام، جدیدترین نتایج رتبه بندی دانشگاه ها در نظام رتبه بندی سایماگو در سال 2023 در رتبه های جهانی، منطقه ای و کشوری اعلام شد.
دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در تمامی شاخصها در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور جایگاه چهارم و با توجه به شاخصهای تخصصی رتبه بندی شده، دانشگاه علوم پزشکی تبریز در شاخص داروسازی (فارماکولوژی، توکسیکولوژی و فارماسیوتیکس) موفق به کسب جایگاه 50 ام جهانی بین تمام بخش ها (مراکز تحقیقات، بیمارستانها و انسیتو های علمی) شده است. لازم به ذکر است در همین شاخص دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دارای جایگاه اول در خاورمیانه و ایران است.
رتبه این دانشگاه در سال گذشته نیز در زمینه فارماکولوژی، توکسیکولوژی و فارمارسیوتیکس رتبه 1 کشوری و منطقه ای بود. و بین تمام بخش ها (مراکز تحقیقات، بیمارستانها و انسیتو های علمی) از رتبه 56 به رتبه 50 ارتقا یافت.
دانشگاه علوم پزشکی تبریز در رتبه بندی SCIMAGO در زمینه پژوهشهای پزشکی موفق به کسب رتبه 6 در بین دانشگاههای کشور شد. هم چنین رتبه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در زمینه پژوهشهای پزشکی در بین کل دانشگاههای جهان از رتبه 479 به رتبه 419 ارتقا یافت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا اینجا را کلیک نمایید.
کسب این رتبه افتخارآمیز بر عموم اساتید، دانشجویان و همکاران سخت کوش و مسئولیت پذیر مبارک باد.