اولین استارت آپ فناوریهای نو در علوم زیستی و پزشکی 12 الی 14 اسفندماه در دانشگاه علوم پزشکی تبریز آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تبريز، معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در آیین آغاز به کار این استارت آپ افزود: هماکنون دانشگاهها محل رفتارها و فعالیتهایی شده که درگذشته این نوع فعالیتها قابلقبول نبود، دانشگاههای ما در حال تبدیل به دانشگاههای نسل سوم هستند.
محمدرضا رشیدی ادامه داد: درگذشته صحبت از آموزش و کیفیتبخشی به آموزش بود ولی هماکنون در دانشگاهها صحبت از شرکتهای دانشبنیان و کارگاههای استارت آپ به میان آمده که جای خوشحالی است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از دغدغههای دانشجوهای کنونی این است که ایدههای خود را به مرحله تجاریسازی برسانند چراکه با ادبیات و فضای دانشگاههای نسل سوم آشنا شدهاند.
وی بابیان اینکه دانشگاههای کشور فازهای انتقالی خود را با سرعت به سمت تبدیل به دانشگاههای نسل سوم طی میکنند، افزود: در سالهای اخیر بحث تجاریسازی و فناوری در دانشگاهها مطرحشده و بااینوجود سرعت تبدیل دانشگاهها به دانشگاههای نسل سوم بالا است.
وی بابیان اینکه مدرسه کسبوکار یک رویداد آموزشی عملی در سراسر دنیاست که در 3 روز متوالی برگزار میشود، گفت: در این برنامه شرکتکنندگان دارای ایده به همراه برنامهنویسان، مدیران تجاری، بازاریابها و طراحان گرافیک گرد هم میآیند تا ایدههایشان را مطرح و با تشکیل گروههای کاری نسبت به ارائه مدل کسبوکار ایدههایشان اقدام کنند.