تاریخ : چهارشنبه 10 خرداد 1402
کد 15882

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد:

طرح های کاربردی هیات علمی گروه پوست مورد حمایت قرار می گیرد

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نشست صمیمی با اساتید و اعضای هیأت علمی گروه پوست، بر لزوم حمایت از طرح های کاربردی اساتید و اعضای هیات علمی این گروه تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر بهمن نقی پور امروز چهارشنبه 10 خرداد ماه 1401 به همراه معاونین دانشگاه، در ادامه جلسات با اساتید هیئت علمی دانشگاه ها و دانشکده ها و گروه های پزشکی و پیرا پزشکی، در دیدار با اساتید و اعضای هیئت علمی گروه پوست  ضمن حضور در بیمارستان سینا از تلاش های اساتید این گروه تقدیر کرد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این جلسه با تاکید بر اصلاح فرایند ها در امورات آموزشی خاطرنشان کرد: وضعیت فعلی برخی از گروه های پزشکی نتیجه برآورد، برنامه ریزی، نظارت و اجرا در طول سالیان گذشته است و در طول یک و نیم سال گذشته تلاش شده است تا با اصلاح و بهبود فرایند ها در مسیر رفع برخی از مشکلات و موانع قدم برداریم.

 

 دکتر نقی پور افزود: دانشگاه علوم پزشکی تبریز با شروع روندی رو به رشد در حال اصلاح برخی ساختارها و بهبود و پیشرفت در مسیر حفظ نخبگان و اساتید هیأت علمی گروه های پزشکی است .

 

وی رفع موانع معیشتی و رفاهی و ایجاد انگیزه بیشتر در حوزه خدمات رسانی به مردم را مورد توجه قرار داد و افزود:
با بهره گیری از سیستم محاسبه جدید پرداخت ها که با تلاش های معاونت درمان دانشگاه به نتیجه رسیده است، انتظار می رود کارانه های پزشکان در حدود دو برابر افزایش یابد و امید می رود با همفکری، ارائه پیشنهادات و راهکارهای کاربردی اساتید محترم در آینده ای نه چندان دور بسیاری از مشکلات این عزیزان حل شود.

 

 وی گفت: وی شناسایی نیروهای مستعد و با انگیزه از بین رزیدنت ها و برنامه ریزی مطلوب در جهت ایجاد یک تیم موفق را یکی از راه های اصلی جذب اعضای هیأت علمی برای گروه ها عنوان کرد و گفت: در مورد امور رفاهی و حقوق اساتید باید مسائلی  همچون میزان تعرفه انجام خدمات پزشکی،نحوه محاسبات حق الزحمه و کارانه و... مورد بازبینی و بررسی کامل قرار گیرد تا عدالت در پرداخت ها رعایت شود.

 

وی افزود: از بزرگترین اثرات مثبت تعامل نزدیک و هماهنگی های بین بخشی می توان به آموزش مرتبط با نیاز کنونی مجموعه ها و مراکز بهداشتی و درمانی  اشاره کرد که این موضوع  عامل مهمی در درمان بیماران یا مهمتر از آن پیشگیری از بیماری افراد جامعه است.

 

وی گفت: بزرگترین مشکل و مانع در پیشبرد اهداف دانشگاه عدم هماهنگی بین بخشی است که از 18 ماه گذشته در پی اصلاح این روند هستیم تا دانشکده ها و معاونت ها هماهنگ و همگام عمل کنند.

 

 دکتر نقی پور افزود: برای تبدیل وضعیت دوره کاری برخی از اساتید از تمام وقت به دوره اقماری تمام تلاشمان را کردیم و علی رغم پیگیری ها از مسئولین، نمایندگان و وزیر محترم بهداشت، این طرح به نتیجه نرسید و به دلایل قانونی این درخواست رد شد.

 

در ادامه جلسه اساتید حاضر در این نشست با بیان دیدگاه ها و مشکلات جاری در موضوع حقوق اساتید و اعضا هیأت علمی گروه پوست بیمارستان سینا، راهکارهای قابل اجرا و طرح های پیشنهادی را مورد بررسی قراردادند.



برای مشاهده تصاویر کلیک کنید
 
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 10 خرداد 1402